OHRA Zorgverzekering via ONEforONE Sluiten voor goede doel?

ONEforONE verzekeringenGeef ik net aan dat ik maar eens een keuze ga maken voor de zorgverzekering voor 2012. Lees ik de e-mail nog even door die ik van ONEforONE heb gekregen gisteren. Zie ik dat je ook via ONEforONE een OHRA zorgverzekering kan sluiten. Hierbij kan ik dan profiteren van een collectiviteitsvoordeel dat kan oplopen tot 473 euro. Daarbij geef je ook nog eens een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering voor maar liefst drie jaar lang.

ONEforONE geeft op haar site aan dat de basisverzekering bij alle verzekeraars gelijk is maar dat ze juist hebben gekozen voor een samenwerking met OHRA omdat deze zorgverzekering door Independer.nl is uitgeroepen tot zorgverzekeraar met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe is maximale korting opgebouwd?

Als je verder leest op de site van ONEforONE lees je hoe de maximale korting is opgebouwd. Het is eigenlijk een kwestie van korting stapelen. Door een hoger Eigen Risico te kiezen kun je namelijk 200 euro korting krijgen op je verzekeringspremie. Dan moet je wel voor 500 euro extra Eigen Risico kiezen bovenop de wettelijk verplichte 220 euro.

Vervolgens krijg je nog eens 3% korting op de premie als je besluit om de zorgpremie voor 2012 in een keer te betalen.

Bij een kwartaal betaling is de korting slechts 0,75%. Verder krijg je vanuit de collectiviteit 7% korting zowel op de basisverzekering als op de aanvullende OHRA zorgverzekering. En niet een direct een korting, maar wel een extra voordeel is het steunen van een goed doel.

Lees meer over de OHRA zorgverzekeringen op de speciale informatiepagina op deze site. Voor de actuele premies en uitleg van de belangrijkste polisvoorwaarden.

Met een OHRA zorgverzekering kies je voor een zorgverzekering met een echte vrije keuze. Jij kan dus bepalen naar welke huisarts, ziekenhuis of specialist je gaat wanneer zorg nodig is. De verzekeraar kan je bij de keuze helpen maar schrijft deze niet voor.