OHRA zorgverzekering adviesmodule voorkomt stress?

OHRA ZorgverzekeringOHRA zorgverzekeringen zetten dit jaar in op het voorkomen van de polisstress. Iedereen moet voor het einde van het jaar besloten hebben welke zorgverzekeraar gekozen gaat worden. Maar welke zorgverzekering moet je nu sluiten voor het nieuwe jaar? Dit kan voor veel consumenten een erg lastige vraag zijn. OHRA wil bij het beantwoorden van deze vraag helpen door het aanbieden van een adviesmodule.

OHRA zorgverzekering adviesmodule voor hulp

Hiermee wil OHRA helpen in het bepalen van een goede zorgverzekering die aansluit op de persoonlijke wensen. Dit gaat aan de hand van het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen in de adviesmodule op de OHRA website. Deze module stelt deze vragen in een eenvoudige en duidelijke scherm dialoog. Op het eerste scherm kun je de eerste basis gegevens opgeven als geboortedatum, het aantal te verzekeren personen. Ook kun je op deze pagina aangeven of je kan profiteren van een collectiviteit (bijvoorbeeld Anb, Consumentenbond of TNT).

Nadat deze basis informatie is opgegeven zie je op de volgende pagina meteen de premie voor de kale basisverzekering. Op deze tweede pagina in de adviesmodule kun je aan de hand van schuifjes aangeven wat je belangrijk vindt ten aanzien van een aantal mogelijke vergoedingen.

Instellen via schuifjes in adviesmodule

De schuifjes kun je instellen van Minder belangrijk tot en met zeer belangrijk. Voor iedere keuze die je maakt zal worden aangegeven wat de gevolgen zijn van de gemaakte keuze voor de premie en dekking. Als alle keuzes zijn gemaakt, geef je eenvoudig aan dat je de totaal premie wil bepalen voor de OHRA zorgverzekering. Een simpele druk op de knop is hiervoor genoeg. In het totaal overzicht dat wordt gepresenteerd voor de zorgverzekering kun je nog een keuze maken tussen de mogelijke betalings termijnen.

Dit kan met een jaarbetaling nog een fikse korting opleveren. Het is altijd verstandig om te kijken of je via de verzekeringssite.nl extra korting kan krijgen op de zorgverzekering. Deze vergelijkingssite heeft met veel zorgverzekeraars speciale afspraken gemaakt.

Lees meer over deze OHRA zorgverzekering op de speciale informatiepagina op deze site.