OHRA populairste zorgverzekering afgelopen jaar bij Independer

OHRA populairste zorgverzekeringEn opnieuw staat de OHRA zorgverzekering in de top drie van de populairste zorgverzekeringen bij Independer. De vergelijkingssite maakte in een persbericht bekend dat in de periode van 8 november 2012 tot 22 oktober 2013 bijna 200.000 zorgverzekeringen zijn gesloten. Hierbij was de OHRA zorgverzekering dus het populairst.

Deze verzekeraar werd gevolgd door Bewuzt op nummer twee en Salland zorgverzekeringen op de derde plek. Daarmee hebben we twee nieuwkomers in de top drie. OHRA behoorde een jaar eerder ook al tot de beste drie. Toen stond het wel op de derde plaats achter Ditzo en Avero Achmea.

OHRA en Independer een goede combinatie

Independer geeft aan dat de zorgverzekering van OHRA al vaker in de prijzen is gevallen bij haar. Al in 2010 werd de zorgverzekering verkozen tot de populairste zorgverzekering. Sinds dat jaar staat OHRA ieder jaar in de top drie van populaire zorgverzekeringen. Toch een mooie prestatie. De zorgverzekering past dus goed bij de doelgroep van de vergelijkingssite. de verzekering valt dus voor het vierde jaar op rij in de prijzen.

Nieuwkomer Bewuzt presteert goed

Met de derde plaats in de top drie heeft Salland Zorgverzekeringen gezorgd voor een mooie come back. Want het stond al eens eerder in de top drie maar was daar vorig jaar uitgevallen. Met een aangepast en transparant productaanbod komt het weer goed naar voren op de site van Independer. Uniek is ook de prestatie van Bewuzt. Als nieuwkomer op de markt weet het VGZ label direct een goed plek te veroveren onder de populairste zorgverzekeringen.

De scherpe premiestelling heeft daar natuurlijk een belangrijk aandeel in gehad. Maar ook de eenvoudige samenstelling maakt het een toegankelijke zorgverzekering. Nu maar afwachten wat de ervaringen zijn van de verzekerden bij Bewuzt. Weet de verzekeraar de bestaande klanten te behouden en op basis van veel tevreden klanten nieuwe verzekerden te verwerven?

Meer over de Independer zorgverzekeringen.