OHRA met Vrije zorgkeuze en scherpe premie?

OHRA vrije zorgkeuzeOok verzekeraar OHRA heeft de premie voor haar basisverzekering 2016 bekend gemaakt. OHRA heeft de premie voor de basisverzekering vastgesteld op € 96,10 per maand. Dit is het premie bedrag waarbij je alleen het wettelijk verplichte eigen risico kiest van € 385,-. Kies je voor een vrijwillig hoger eigen risico, zal de premie per maand lager uitvallen. De nieuwe OHRA zorgverzekering kun je snel en eenvoudig aanvragen. Bij de OHRA zorgverzekering is geen medische selectie van toepassing. Ook hanteert de verzekeraar geen wachttijd.

Vrije zorgkeuze

OHRA zet ook dit jaar met de promotie van haar zorgverzekering in op de vrije keuze. Je kiest zelf je ziekenhuis, tandarts of andere zorgverlener. De zorgverzekering dwingt je niet naar een specifieke arts of ziekenhuis te gaan. Het gaat dus om een restitutieverzekering. Let bij het vergelijken van de premie van de OHRA zorgverzekeringen met andere zorgverzekeringen goed op de vrij zorgkeuze. Het vergelijken van premies tussen een naturapolis en een restitutiepolis is geen eerlijk vergelijk.

Mobiel zorgzaken regelen

Een ander speerpunt van OHRA verzekeringen is de mogelijkheid om veel mobiel te kunnen regelen. Via je mobiel kun je eenvoudige de vergoedingen checken en de zorgverlener vinden die je nodig hebt. Natuurlijk kunnen ook de zorgkosten mobiel gedeclareerd worden.

Aanvullende verzekeringen

De dekking vanuit de OHRA basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een tandartsverzekering en/of een aanvullende verzekering. OHRA heeft de volgende aanvullende zorgverzekeringen in 2016:

  • OHRA Sterk, vanaf € 5,70 per maand,
  • OHRA Aanvullend, vanaf € 10,64 per maand,
  • OHRA extra aanvullend, vanaf € 19,81 per maand,
  • OHRA uitgebreid, vanaf € 36,72 per maand,

Bij de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen, TandenGaaf350, TandenGaaf500 en de OHRA Tand Sterk dekking.

Zie voor de voorwaarden en de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen de site van OHRA verzekeringen. Of bekijk de informatie pagina op deze site over de OHRA zorgverzekering.