Nominatie Gouden Loeki voor Ditzo zorgverzekering

Ditzo zorgverzekering 2013We stonden al eerder stil bij de reclame van Ditzo zorgverzekering met John de Wolf. De reclame van dit jaar is een voortzetting van die van vorig jaar. Het jaar waarin de Ditzo een mooie introductie maakte met haar zorgverzekering. Zelf ben ik niet super enthousiast over deze reclame. Natuurlijk zet de reclame duidelijk in op het benadrukken van een belangrijk aspect van de Ditzo Zorgverzekering, de vrije keuze. Dus niet vol inzetten op de prijs van de zorgverzekering.

Ditzo zorgverzekering genomineerd voor Gouden Loeki

Verzekeraar Ditzo is al vaak in de prijzen gevallen als verzekeraar. Nu maakt het opnieuw kans op een mooie prijs. Met de reclame voor de zorgverzekering is Ditzo een van de vijf genomineerden voor de Ster Gouden Loeki 2012. Deze nominaties zijn tot stand gekomen door de keuze van het Nederlandse publiek. Het is dus duidelijk dat de reclame veel aandacht krijgt. En daarmee doet Ditzo het dus weer goed met haar zorgverzekering reclame. Op woensdag 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een live televisie uitzending. Dus weer extra aandacht. Wel erg mooi voor Ditzo, want deze extra aandacht krijgt de verzekeraar in de belangrijke periode van de zorgverzekeringen.

Als ze dit goed aanpakken en daar extra op weten in te spelen met de overige reclame campagnes kan het veel extra verzekerden opleveren. Tot en met woensdag kan het publiek nog stemmen uitbrengen op de vijf genomineerden voor de reclame prijs.

Helaas hebben we nog geen informatie over het verloop van de zorgcampagnes bij de verschillende zorgverzekeraars. We kunnen dus nog niet zien of deze extra aandacht vanuit Loeki 2012 al extra polissen heeft opgeleverd voor Ditzo. Maar het zal zeker positief bijdragen. Vooral omdat het om een publieksprijs gaat met veel reclame aandacht. Bezoek de speciale pagina voor meer informatie over Ditzo Zorgverzekering