Nog een paar dagen om zorgverzekering 2012 te kiezen

Zorgverzekering ActueelHeb het nu al een tijdje uitgesteld. Maar zal toch in de laatste dagen van het jaar mijn keuze moeten maken voor een nieuwe zorgverzekering. Niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen in de familie. Op dit moment lopen de zorgverzekeringen bij CZ en FBTO. Echter de persoonlijke situaties zijn veranderd. Wellicht dat een andere zorgverzekering beter past bij de situatie. Belangrijke elementen voor zorgverzekeringen vergelijken dit jaar zijn fysiotherapie, tandartsverzekering en vaccinaties voor de buitenland reizen. Tevens zal ik dit keer beter moeten letten op de wachttijden die de verzekeraars hanteren bij het switchen van zorgverzekering. Had me bijna veel geld gekost. Natuurlijk zal ik een paar vergelijkingssites gebruiken om een suggestie te krijgen voor een zorgverzekering. Verder zal ik zeker de zorgverzekeringen van OHRA en Zilveren Kruis bekijken. Bij deze laatste verzekeraar kan ik namelijk nog profiteren van een collectiviteits korting. Mogelijk dat bij een gelijke dekking dit net een leuk voordeeltje oplevert. Dit jaar zijn weer een aantal nieuwe zorglabels op de markt gekomen. Dus ook van deze verzekeringen zal ik een paar in iets meer detail bekijken. Wat betreft het type verzekering zal ik kiezen voor een restitutie verzekering. Wil graag een vrije keuze houden voor de zorgverlener. Zeker gezien de goede relaties die zijn opgebouwd met de bestaande fysiotherapeut en tandarts. Ben benieuwd wat de resultaten zullen worden.