Consumentenbond zorgvergelijker iets voor jou?

Consumentenbond Zorgvergelijker

Vandaag de nieuwsbrief van de Consumentenbond ontvangen. Met natuurlijk aandacht voor Consumentenbond zorgvergelijker en het kiezen van de nieuwe zorgverzekering. Met de pakkende titel “Betere én voordeligere zorgverzekering? Kies voor 1 januari!” geeft de bond aandacht aan haar zorgvergelijker. De zorgverzekering is jaarlijks een forse uitgave. En ook een belangrijke uitgave. Zeker de moeite waard […]

Lees verder

Tandartsverzekering afsluiten zonder basisverzekering

Tandartsverzekering afsluiten zonder basisverzekering

​Kun je een tandartsverzekering afsluiten zonder basisverzekering? Een actuele vraag nu veel zorgverzekeraars de dekking van de tandartsverzekering hebben aangepast. Je wilt met de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering bij jij huidige verzekeraar blijven. Maar je bent wel op zoek naar een nieuwe en verbeterde tandarstverzekering. Moet je altijd een basisverzekering bij dezelfde verzekeraar afsluiten of […]

Lees verder

Kleine premieverhoging Ditzo zorgverzekering met vrije keuze

kleine premie verhoging ditzo

De premie voor de Ditzo zorgverzekering 2018 is vastgesteld op € 102,95 per maand. Daarmee ben je precies 2,00 euro per maand meer kwijt voor een Ditzo basisverzekering. Maar dan heb je ook dit jaar weer een 100% vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen en huisartsen. Ditzo geeft aan weer een scherpe premie te bieden voor een vrij zorgkeuze. En dan krijg je ook nog eens gratis de Ditzo pechvogelhulp. Tot €10.000 extra vergoeding op je Ditzo Zorgverzekering!

Lees verder

Premiestijging bij Zilveren Kruis zorgverzekering

zilverenkruis zorgverzekering 2018

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft de premies van de zorgverzekeringen bekend gemaakt. Bij de grootste zorgverzekeraar is een lichte stijging van de premies. De nieuwe premie van de meest gekozen basisverzekering komt in 2018 uit op € 119,45 per maand. Een verhoging van de premie van € 2,- per maand. Zilveren Kruis geeft verder aan dat de premies van de aanvullende zorgverzekeringen met gemiddeld 6% stijgen.

Lees verder

Minimale stijging premie FBTO zorgverzekering

minimale premiestijging fbto

Vandaag is de premie van de FBTO zorgverzekering 2018. Alle verzekerden hebben een e-mail ontvangen van FBTO. Hierin de nieuwe premie plus informatie over de zorgverzekering in 2018. De premie van de naturaverzekering van FBTO gaat met 2 euro per maand omhoog. De naturaverzekering sluit je al vanaf € 105,50 per maand. De FBTO restitutie verzekering kost in 2018 € 109,95 per maand.

Lees verder

Nederlanders kiezen voor zorgverzekering werkgever

Nederlander kiest voor zorgverzekering werkgever

Pricewise heeft onderzoek gedaan naar de zorgverzekering. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een zorgverzekering afgesloten via de werkgever. Vaak loopt deze collectieve zorgverzekering al langer dan tien jaar. Sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel zijn ze niet van zorgverzekering veranderd.

Maar liefst 64% van de collectief verzekerden denkt beter af te zijn binnen een collectief en is ook dit jaar niet van plan om andere opties in de markt te vergelijken. Dit zijn de resultaten van het vergelijkingsonderzoek van onafhankelijke vergelijkingssite Pricewise.nl.

Lees verder
1 2 3 76