Nieuwsbrief met Acties en Alerts zorgverzekering

Zorgverzekering ActueelWil je als eerste de nieuwsberichten over de zorgverzekering ontvangen. De nieuwste zorgpremie? Od juist de acties waarvan je kan profiteren bij afsluiten nieuwe zorgverzekering. Geef je dan snel op voor onze nieuwsbrief.

Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van iedere nieuwe en/of gewijzigde actie die we tegen komen bij de zorgverzekeraars en zorgverzekeringen. Het aantal berichten dat u via deze nieuwsbrief kan verwachten is dus sterk afhankelijk van het aantal acties dat worden geïntroduceerd. Het aanmelden is geheel gratis en je gaat geen verplichtingen aan. Bij ieder bericht dat je ontvangt krijg je ook de mogelijkheid om je weer af te melden voor deze nieuwsbrief. Allemaal erg eenvoudig dus.

Aanmelden gaat door het achterlaten van je naam en e-mail adres. Na ontvangst van deze gegevens sturen we je een e-mail met daarin het verzoek om je aanmelding nog eens te bevestigen. Pas nadat deze bevestiging is ontvangen is de aanmelding voltooid. Zo weten we zeker dat je de berichten ook wilt ontvangen.
Neem voor vragen ten aanzien van deze dienst contact op met de webmaster van deze Zorgverzekering-Actueel.nl