Nieuwe premie HEMA zorgverzekering bekend

Premie HEMA ZorgverzekeringHEMA is ook dit jaar er weer vroeg bij met het bekend maken van de premie voor haar basisverzekering. Vorig jaar was de HEMA zorgverzekering een enorm succes. Veel consumenten stapten direct over naar de HEMA zorgverzekering. Gelokt door een scherpe premie en veel extra korting. Je kunt daarbij gewoon terecht bij he eigen huisarts en de eigen apotheek.

Premieverhoging bij HEMA zorgverzekering

Net zoals vorig jaar heeft de HEMA zorgverzekering weer een scherpe en duidelijke premiestelling. Geen cijfers achter de komma maar een mooi rond bedrag. Dit jaar komt de basispremie uit op een bedrag vanaf 75 euro per maand. De premie is daarmee 10% hoger geworden dan het vorige jaar. De naturapolis gaat bij de HEMA op een premie uitkomen van 99 euro per maand. De zorgverzekeringen van de HEMA worden mogelijk gemaakt door een samenwerking met zorgverzekeraar Menzis.

Extra HEMA kortingen

Bij het afsluiten van een HEMA zorgverzekering krijg je een zorgpas cadeau. Deze pas geeft je 10% korting op bijna alles in de HEMA winkel. Deze korting is het hele jaar door geldig. Lees op de site van de HEMA welke producten uitgesloten zijn van deze korting.

Gratis naar Walibi of Dolfinarium ?

Dit jaar heeft de HEMA een extra actie bij haar zorgverzekering. Want de kinderen die je meeverzekerd op je zorgverzekering, kunnen een jaar lang gratis naar Walibi Holland of naar het Dolfinarium. Een kaartje voor het dolfinarium kost al gauw € 17,50 p.p. De actie via de HEMA zorgverzekering kan dus een flinke besparing opleveren als je graag een bezoek je wilt brengen aan het Dolfinarium.

Zie de website van de HEMA verzekeringen voor meer informatie over de HEMA zorgverzekering en de voordelen die de winkel aanbiedt. Op de site kun je ook een premie berekening uit voeren voor Hoera de zorgverzekering van HEMA.