Nationale Sportpolis bij Zilveren Kruis met Sport cadeaubon

Zilveren Kruis Zorgverzekering 2013Bij Zilveren Kruis zorgverzekeringen hebben ze ook een speciale zorgverzekering voor sporters. En met deze Nationale Sportpolis profiteer je van een korting op je basisverzekering van 5%. Op de aanvullende verzekering krijg je 10% korting. Het Beter Af Sport pakket is bij deze Nationale Sportpolis gratis. In dit pakket zitten vergoedingen voor blessureconsult, MRI-scans, en braces.

Nu extra cadeaubon bij Nationale Sportpolis

Op de speciale actiepagina geeft de verzekeraar aan dat deze zorgverzekering is aanbevolen door Sportzorg.nl. In de aangehaalde quote valt te lezen dat de verzekeraar voor de zesde keer op rij de nummer 1 positie heeft met het meest volledige sportpakket. De aanvullende verzekering is als beste uit de tekst gekomen omdat u bij Zilveren Kruis naast sportzorg, verricht door Sportmedische Instellingen (SMI), ook een vergoeding krijgt voor sportbraces, sportbrillen, sportlenzen en steunzolen voor sportschoenen. Als klant van Zilveren Kruis krijgt u daarnaast ook korting op een sportmassage.

Als je nu deze Nationale Sportpolis afsluit krijg je naast de eerder genoemde kortingen op de basisverzekering een aanvullende verzekering ook nog een financiële bijdrage van 50 euro. En dat is nog niet alles. Ook ontvang je een Sport Cadeau bon met een waarde van 100 euro. Deze laatste actie is alleen van toepassingen voor nieuwe zorgverzekeringen.

Deze bonus krijg je dus als je van een andere zorgverzekeraar overstapt naar de Nationale Sportpolis. Bij Zilveren Kruis kun je verschillende andere zorgverzekeringen afsluiten. Ook daar heb je speciale welkomst acties voor nieuwe zorgverzekeringen.

Ook de sportbonden KNVB, KNHS en KNWU kiezen voor Zilveren Kruis. Lees meer over de Zilveren Kruis Achmea zorgverzekering.

Bewaren