Met korting naar Thialf via VGZ zorgpartner

VGZ Zorgverzekering 2014Ook deze winter is zorgverzekeraar VGZ zorgpartner van het marathonschaatsen en het KNSB kwalificatietoernooi. Tijdens dit toernooi moeten onze toppers de Olympische startbewijzen veiligstellen. En de het aantal kandidaten voor een startbewijs in Sotsji is groot.

In de week van 26 tot en met 30 december strijden de landelijke toppers om de Olympische tickets op de schaatsbaan van Thialf. Als je deze wedstrijden wilt bijwonen kun je online de kaarten bestellen. Via de site van VGZ krijg je 25% korting op de prijs van een toegangskaartje. Via een speciale site kun je het bestelproces starten. Dan zie je meteen welke kaarten voor welke dagen nog beschikbaar zijn. Met deze VGZ korting kun je al een kaartje krijgen vanaf 7 euro. Dit is bijvoorbeeld de prijs voor een staanplaats voor kinderen op 26 december. Ouderen betalen voor dit kaartje 10,50 euro. De afhandeling van deze online bestelling wordt verzorgd door Paylogic.

Samenwerking KNSB en VGZ

Deze korting van 25% op het tarief voor een toegangsbewijs is door de samenwerking van verzekeraar VGZ met de KNSB. Zie de site van VGZ voor meer informatie over deze samenwerking.

Meer informatie over de VGZ zorgverzekering.