• Home

Meer actueel verzekerings nieuws en acties?

Meer actueel verzekerings nieuwsWe hebben verschillende internetsites over verzekeringen. We hebben voor de opzet gekozen om voor de belangrijkste verzekeringen een aparte website in te richten. Hieronder zie je de links naar de verschillende sites over verzekeringen.

  • Autoverzekering Nieuws, site met nieuws over autoverzekeringen en aanbieders van autoverzekeringen. Inclusief een overzicht van lopende acties voor de autoverzekering.
  • Inboedelverzekering Actueel, site met nieuws over inboedelverzekeringen en aanbieders van inboedelverzekeringen. Inclusief een overzicht van lopende acties voor de inboedel- en woonverzekering.
  • Letselschade Actueel, site met nieuws over letselschade , letselschade advocaten en letselbureaus. Inclusief nieuws over belangenorganisaties en ontwikkelingen in deze specifieke markt..
  • Pensioen Actueel, site met nieuws over pensioenen en pensioenaanbieders. Overzicht van actuele verhalen over de pensioenfondsen en de ontwikkelingen ten aanzien van de dekkingsgraad.
  • Reisverzekering Actueel, site met nieuws over reisverzekeringen en aanbieders van reisverzekeringen. Inclusief een overzicht van lopende acties voor de reisverzekering.
  • Uitvaartverzekering Actueel, site met nieuws over uitvaartverzekeringen en aanbieders van uitvaartverzekeringen. Inclusief een overzicht van lopende acties voor de uitvaartverzekering.
  • Scooterverzekering Vergelijken, site met nieuws over scooterverzekeringen en aanbieders van scooterverzekeringen. Voor de scherpste tarieven van de scooter verzekering en de leukste acties bij het afsluiten van je scooterverzekering
  • Verzekeringen Actueel, site met meer algemeen verzekering nieuws. Tevens met nieuws over verzekeringsproducten waarvoor geen specifieke site beschikbaar is. Naast de nieuwsberichten zal ook informatie worden verstrekt over lopende acties ten aanzien van deze overige verzekeringsproducten
  • Verzekering Nieuws, een speciaal vormgegeven site met snelle toegang tot de relevante berichten die geplaatste zijn op de hiervoor beschreven websites, aangevuld met relevante nieuwsberichten. Deze site is opgezet om snel een overzicht te krijgen met logo’s en headlines.

Meer actueel nieuws

Zie de volgende pagina voor meer links over zorgverzekeringen.

De informatie over de Verzekeringen Actueel op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 27 januari 2018)