Maximaal 50 euro terug gestort bij Interpolis ZorgActief

Interpolis zorgverzekeringenOok via Interpolis kun je een zorgverzekering afsluiten. De verzekeraar biedt een basisverzekering aan met de meest noodzakelijk dekking staat te lezen op de site. De ZorgActief polis wordt aangeboden via de Rabobank Zorg collectiviteiten. Door deelname aan de zorg collectiviteit krijg je 10% korting op de basisverzekering en maar liefst 15% korting op de aanvullende verzekering.

Interpolis ZorgActief

En bij deze ZorgActief polis kun je nu profiteren van een 50 euro retour actie. Deze actie is geldig voor Interpolis Zorgactief 2012 en bij de Interpolis Studentenzorgverzekering. Bij de studentenverzekering krijg je echter maar 25 euro terug gestort op je rekening.

Het bedrag wordt in maart op de rekening gestort waarmee ook de premie van de zorgverzekering betaald wordt. Deze actie is alleen geldig voor klanten van 18 jaar en ouder die niet al een zorgverzekering hebben lopen via Interpolis. Om te kunnen profiteren van dit voordeel moet je een ZorgActief 2012 zorgverzekering hebben lopen die voor 1 februari 2012 is ingegaan.

De polis moet dan wel onder de Rabobank leden collectiviteit vallen of van de Rabobank rekeninghouders collectiviteit of een van de werkgevers collectiviteiten.

Meer over de actie

Op de site van Interpolis.nl kun je meer details lezen over deze actie en kun je ook het vergoedingenoverzicht van de zorgverzekering raadplegen. Interpolis.nl is onderdeel van Achmea. Deze verzekeraar heeft meer labels die zorgverzekeringen aanbieden. Bijvoorbeeld Agis, FBTO en Zilveren Kruis.

Zie de speciale informatie pagina met meer nieuws over de Interpolis Zorgverzekering