Maak kans op Wii fit bij afsluiten zorgverzekering

Logo Verzekeringssite.nlNatuurlijk ben ik ook zelf in deze periode aan het kijken of de huidige zorgverzekering nog wel de juiste is. Zeker nu mijn dochter bijna achttien is en dus in een andere verzekeringscategorie zal vallen. Voor het vergelijken heb ik gebruik gemaakt van een tweetal online vergelijkingssites namelijk Independer.nl en verzekeringssite.nl . Van deze laatste site ontving ik vandaag een herinnerings e-mail. Nog drie dagen te gaan voordat de keuze voor de zorgverzekering gemaakt moet zijn. Zeer netjes om deze e-mail te versturen. Maar het wordt nog beter. Wanneer ik binnendrie dagen deze zorgverzekering afsluit via de link in de e-mail maak ik kans op een Wii Fit. Maar ik kan ook besluiten om niet mee te dingen naar deze prijs maar deze te laten omzetten naar een goeddoel. Verzekeringssite.nl zal indien de winnaar dat wil 200 euro doneren aan KWF Kankerbestrijding. Hiermee heeft de aanbieder wel twee passende prijzen beschikbaar gesteld, geheel passend bij de Zorg. In de e-mail staat verder precies aangegeven wanneer de verzekering afgesloten moet worden en voor welke verzekering ik precies een offerte haf opgevraagd. Naast het opsommen van het geselecteerde pakket wordt de indicatie van de maandpremie gegeven. Tevens is in het bericht opgenomen met een link naar de polisvoorwaarden en het vergoedingen overzicht van de desbetreffende zorgverzekering. In mijn geval gaat het om een offerte voor de Ohra zorgverzekering. Neem aan dat deze actie niet alleen voor de Ohra zorgverzekering maar ook voor verzekeringen van andere aanbieders. In de laatste week zal per dag een prijs worden verloot. Daarbij krijgen de prijswinnaars automatisch bericht.

Reacties gesloten