Maak kans op Volkswagen UP bij PMA Zorgverzekering

PMA Zorgverzekering 2013Bij de PMA Zorgverzekering maakt iedereen kans op het winnen van een Volkswagen Up. Deze wel heel unieke actie zet de verzekeraar in om extra veel consumenten te overtuigen om ook te profiteren van haar zorgverzekering. Iedereen met een PMZ zorgverzekering maakt kans op Volkswagen Up bij PMA zorgverzekering. Deze zorgverzekering moet wel actief zijn per 1 maart 2013
De prijs die je kan winnen bestaat uit een Volkswagen Up. Het gaat om een netto prijs. Eventueel te betalen kansspel belasting zal door PMA worden voldaan. Medewerkers van PMA kunnen niet mee doen aan deze actie. Verder moet je minimaal 18 jaar zijn om deze prijs te kunnen winnen.
De winnaar van deze Volkswagen zal automatisch bericht ontvangen en op de website van PMA bekend worden gemaakt. De naam van de winnaar wordt zonder vermelding van de woonplaats op de site weergegeven.

Volkswagen UP bij PMA Zorgverzekering winnen via Facebook

In de actievoorwaarden valt te lezen dat je op meer manieren aan deze actie kan deelnemen. Naast de bezitters van een zorgverzekering maken ook de PMA klanten met een autoverzekering kans op het winnen van deze auto. Ook voor deze autoverzekering geldt dat deze moet lopen per 1 maart 2013. Maar ook mensen die PMA op Facebook liken kwalificeren zich voor de actie. De actieperiode om kans te maken op de Volkswagen loopt tot 1 maart 2013. Dus nog voldoende tijd om de verzekeraar te liken.

Kijk goed op de site van zorgverzekeraar PMA of deze actie nog loopt. Of dat je van een andere actie kan profiteren bij een nieuwe PMA zorgverzekering.

Lees meer over de PMA zorgverzekering op de speciale informatie pagina op deze site. Zie daar de premies voor de zorgverzekering van PMA en meer informatie over de PMA Bonus.