Maak kans op Nintendo Wii Fit bij Delta Lloyd Zorgverzekering

Delta Lloyd verzekeringenZag zojuist op twitter een actie voorbij komen voor de zorgverzekering van Delta Lloyd. Als je dit jaar nog bij Delta Lloyd een zorgverzekering afsluit kun je kans maken op een van de 25 Nintendo Wii. Op de actiepagina van de verzekeraar zie je een uitleg van hoe je hiermee op een interactieve manier met de gezondheid kan bezig zijn. In combinatie met de Balance board heb je een bewegingsgevoelig apparaat waarmee je ook het gewicht en een BMI kan laten bepalen.

Leuker zijn natuurlijk de diverse oefeningen en balansspelen die je kan doen. Bijvoorbeeld yogaoefeningen en spieroefeningen. Delta Lloyd stelt op deze actie pagina zelfs dat de sportschool niet meer nodig is. Er zijn in totaal 25 Nintendo Wii, incl Wii Fit en Balance Board beschikbaar voor deze actie. Iedere nieuwe verzekeringnemer maakt kans op deze Nintendo. In de actievoorwaarden staat verder dat de spelcomputers middels een trekking via een computer uitgegeven.

Iedere verzekerde kan slecht een keer voor een prijs in aanmerking komen. Alle nieuw afgesloten zorgverzekeringen die uiterlijk 1 januari 2012 ingaan en waarvan de bedenkperiode van twee weken is verstreken, kunnen meedingen naar deze prijs. Helaas geldt deze actie alleen voor nieuwe zorgverzekeringen. Bestaande verzekerden zijn daarmee uitgesloten.

De winnaars zullen per post bericht ontvangen van Delta Lloyd zorgverzekering. https://www.deltalloydacties.nl/actie/wii-fit
Lees meer over de Delta Lloyd zorgverzekering

Bewaren