Ledencertificaten Zorgverzekeraar ANNO12 beschikbaar

Zorgverzekeraar ANNO12 ledencertificatenDeze week maakt Zorgverzekeraar ANNO12 bekend dat het een nieuwe mijlpaal heeft bereikt in het lanceren van een nieuwe zorgverzekering. Vanaf 16 oktober is het mogelijk om de ANNO12 ledencertificaten aan te schaffen. Dit kan eenvoudig via de website van de verzekeraar. Na de goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is het certificaat een formeel beleggingsproduct.

Volgende stap Zorgverzekeraar ANNO12

Na het formeel worden van de certificaten kan ANNO12 zich volledig richten op de volgende stap bij het lanceren van de zorgverzekering. Dit is het afronden en vaststellen van de voorwaarden voor de zorgverzekering. En natuurlijk het vaststellen van de premie van de zorgverzekering die het gaat aanbieden voor 2015. ANNO12 geeft aan dat het verwacht de komende weken meer informatie te kunnen geven over de inhoud van de zorgverzekering. Tevens heeft het als doel gesteld om begin november de premie van de ANNO12 zorgverzekering bekend te maken.

Ambitie zorgverzekeraar ANNO2012

Het is altijd lastig om als nieuwkomer een plek te bemachtigen in een markt die overvol is wat betreft aanbieders. Toch durft ANNO12 het aan om een nieuwe zorgverzekeraar in de markt te zetten. ANNO12 heeft als ambitie om op 1 januari 2015 20.000 leden te mogen verwelkomen bij haar verzekering. Dan is de groep groot genoeg om zaken echt anders aan te pakken bij de zorgverzekeringen. In het laatste nieuwsbericht geeft ANNO12 aan dat het aantal geregistreerde belangstellenden in de afgelopen weken is vertienvoudigd. De komende periode gaan we meer horen over ANNO12.

Lees op de speciale pagina meer over de ANNO12 zorgverzekering.