Laagste premie via het UnitedConsumers ZorgCollectief

UnitedConsumers ZorgCollectiefZorgverzekeraars stunten met de premies voor hun verzekeringen. Gemiddeld betaalt de consument in 2014 zo’n 7-10% minder voor zijn basis zorgverzekering. Ook bij zorgverzekeraar VGZ dalen de prijzen en UnitedConsumers doet daar nog een schepje bovenop.

Via ZorgCollectief verzekerd: 10% korting

Voor het negende jaar op rij biedt UnitedConsumers de VGZ zorgverzekering aan met 10% korting op de basispremie. Dat betekent naast de premieverlaging van €144,00 op de basisverzekering een extra besparing op de zorgkosten in 2014. UnitedConsumers geeft aan dat je met de VGZ zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief verzekerd bent van de beste zorg tegen een aantrekkelijke premie. Een maandpremie van € 86,35 zonder kleine lettertjes over extra eigen risico. Gewoon een goede deal.

Blijvertjes: korting of een kado

We bieden onze deelnemers graag iets extra’s. Daarom kun je de 10% korting inruilen voor een mooi kado. Dit jaar is de keuze misschien wel moeilijker dan ooit: de nieuwste iPad Air, een zeer compleet Xbox 360 pakket of de ASUS MeMo Pad 10. De maximale korting van 10% of het kado geldt voor alle deelnemers. Ook wie dit jaar al een zorgverzekering via UnitedConsumers heeft of wanneer je al al 8 jaar bij ons verzekerd bent. Geen eenmalige acties, geen gedoe, wel de korting.

Beste zorgdeal van 2014 via ZorgCollectief

UnitedConsumers is een consumentencollectief. Door groot in te kopen krijgt het collectief een voordeel dat vervolgens in de vorm van korting aan de deelnemers wordt geven. Een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief is de zorgverzekering van VGZ, maar dan goedkoper. Toch weer mooi een extra besparing. (Bron: UnitedConsumers)

Lees meer over de UnitedConsumers zorgverzekering.