Krijgt Zorgkiezer.nl meer bezoekers door overname Independer.nl

Zorgkiezer.nl ZorgverzekeringDe overname van Independer.nl door Achmea heeft natuurlijk veel losgemaakt. Daarbij is veel aandacht besteed aan het onafhankelijk zijn en blijven van de grote vergelijkingssite als Independer.nl. De andere aanbieders van de vergelijkingssites spelen hier direct op in en brengen naar buiten hoe zij wel onafhankelijk kunnen opereren.

De Verzekeringssite.nl heeft al gereageerd op de overname van de naaste concurrent. Kijk je op de site van Zorgkiezer.nl valt de titel op de site nu extra op. De site geeft aan dat het al sinds 2005 de grootste onafhankelijke vergelijkingssite is voor zorg en zorgverzekeringen. De organisatie is actief in het inzichtelijk maken van ziekenhuizen en zorgverzekeringen vanuit de gedachte dat transparantie kan helpen tot het verhogen van de kwaliteit.

En dat transparantie kan resulteren in een aanbod van de betere zorg tegen lagere kosten. Zorgkiezer.nl geeft aan dat het alle ruim 40 zorgverzekeraars vergelijkt. Op basis van de premie voor de zorgverzekering maar ook de polisvoorwaarden en eventueel te verkrijgen kortingen. De site is ook transparant over de inkomsten bron. Het inkomen bestaat uit reclame het doorsturen van offerteaanvragen naar zorgverzekeraars of ontvangen een eenmalige of doorlopende (online) vergoeding bij het afsluiten van zorgverzekeringen.

Ook is het mogelijk om voor bepaalde zorgverzekeringen een korting te krijgen via het Zorgkiezer.nl collectief. Op de site staat aangegeven dat de korting wordt geboden voor de verzekeringen van onder andere: De Friesland, ONVZ, OHRA, VGZ en TakeCareNow. Goed om te weten bij het zorgverzekeringen vergelijken.

Lees meer over zorgverzekeringen vergelijken via zorgkiezer.nl