Korting op PNOZorg Zorgverzekering via stichting

PNOzorg zorgverzekeringBij veel zorgverzekeringen kun je een korting krijgen op de premie via een collectiviteit. Ook bij de PNO zorgverzekering is dit mogelijk. De verzekeraar geeft aan dat iedereen een kan profiteren van een collectiviteitskorting. Of je nu werkt voor een bedrijf op niet. Je krijgt direct korting.

Deze korting is al verwerkt in de premie. Op de basisverzekering ontvang je 8% korting bij PNOzorg. Bij de aanvullende verzekeringen is deze korting zelfs nog hoger. Je krijgt daar 10% korting op de premie. Deze standaardkorting wordt ook gegeven op de tandartsverzekering.

Alle verzekerden die niet eerder een zorgverzekering hadden lopen bij PNOzorg en ook niet actief zijn in de creatieve sector, kunnen voor deze korting gewoon lid worden van de Stichting Vrienden van PNOzorg. Daarvoor staat op de site een speciaal aanmeldformulier.

Specialist in zorgverzekeringen

Voor veel mensen is PNOzorg een onbekende zorgverzekering. Maar de organisatie is al 60 jaar specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector of in de media. Je komt de advertenties van PNOzorg dan bijvoorbeeld tegen in de verschillende media die op deze doelgroep is gericht. Bij de zorgverzekering van PNO heb je altijd een vrije keuze voor arts of ziekenhuis. Voor deze vrije keuze is geen extra premie verschuldigd.

PNOzorg al vijf jaar op rij beste zorgverzekeraar

In de reclame die je af en toe op de radio hoort geeft PNOzorg aan dat het misschien saai is, maar deze zorgverzekering is al vijf jaar op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraars. Dit is een verkiezing dit door Zorgkiezer.nl wordt uitgeroepen. Sinds 1 oktober van 2012 is de naam van PNO Ziektekosten omgezet naar PNOzorg. Een kleine verandering maar wel een verzekeraar die een zorgverzekering met de hoogste kwaliteit in de markt zet.

Lees meer over deze PNOzorg zorgverzekering.

Bewaren