Korting op Becel Pro Active bij VGZ

VGZ zorgverzekeringWe kennen allemaal nog wel het programma met als onderwerp wat de leeftijd van je lichaam is. Op basis van de lichamelijke conditie wordt dan vastgesteld in hoeverre de werkelijke leeftijd overeenkomt met de gesteldheid van het lichaam. In deze zelfde lijn heeft zorgverzekeraar een actie site ten aanzien van je hartleeftijd.

Op de strak vormgegeven site kan je aan de hand van een aantal vragen bepalen wat je hartleeftijd is. Hoe meer details je weet ten aanzien van bloeddruk, middelomtrek, lengte en gewicht. Hoe beter de indicatie. Op deze site biedt de zorgverzekeraar verder ook informatie over bewegen, ontspannen en stoppen met roken. Zo kun je korting krijgen op sauna bezoek, korting op fitness en gratis informatie over het stoppen met roken.

Korting op Becel Pro Active

Verder valt op de site te lezen dat VGZ haar verzekerden korting geeft op Becel pro Active. Dit om actief het cholesterol te verlagen. Dit Becel product bevat plantensterol waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt om cholesterol te verlagen. In combinatie met gezonde voeding en gezonde leefstijl heeft het al snel een positief resultaat bij het verlagen van de cholesterol, valt te lezen op de actie site.

En als verzekerde van VGZ ontvang je 9 euro terug bij aankoop van Becel producten. Hiervoor moet je streepjescodes sparen van de verpakkingen. Deze kun je plakken op de speciale spaarkaart. De actie loopt tot en met 28 februari 2011. Voor deze datum moeten alle inzendingen binnen zijn bij de Becel actie.

Gebruik de volgende link voor het downloaden van de spaarkaart (link niet meer beschikbaar.)

Reacties gesloten