Kleine stijging premie Pro Life zorgverzekering

Pro Life Zorgverzekering premieZorgverzekeraar Pro Life maakte vandaag de premies bekend voor de nieuwe zorgverzekering. We zien een kleine stijging van de premie. Voor de zorgverzekering van 2015 is de premie van de basisverzekering vastgesteld op € 102,45 per maand. De stijging premie Pro Life komt daarmee uit op slecht € 2,50 per maand. Vorig jaar was de premie van de basisverzekering met € 99,95 per maand nog net onder de honderd euro.

Ook stijging premie Pro Life bij aanvullende verzekering

Ook bij de premie van de aanvullende verzekeringen van Pro Life zien we een hele kleine stijging. Hier komt de stijging uit op gemiddeld 0,9%. Bij een enkele aanvullende zorgverzekering is de premies zelfs gelijk gebleven ten opzicht van het voorgaande jaar.

Pro Life kiest voor een zorgverzekering met christelijke principes. De verzekeraar geeft aan dat ze streeft naar een toegankelijke zorg die betaalbaar is en van goede kwaliteit. Dit voor nu maar ook voor de toekomst. Pro Life stimuleert het bewustwordingsproces onder haar verzekerden. Klanten van de verzekeraar maken een principiële keuze. Ze kunnen altijd kiezen voor christelijk zorg daar waar mogelijk maar ook voor de reguliere zorg indien noodzakelijk.

Bij Pro Life kun je naast de basisverzekering ook kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Daarbij kies je als klant het pakket dat het beste bij je persoonlijke voorkeur past. Lees meer over de Pro Life Zorgverzekeringen op de speciale informatie pagina.