Maak kans op iPad mini bij Kiemer Zorgverzekering

iPad mini bij KiemerOp dit moment loopt een actie bij de Kiemer Zorgverzekering. Als je besluit om voor 14 december van dit jaar over te stappen naar een zorgverzekering van Kiemer maak je kans op een iPad mini. En het mooie is, een Kiemer zorgverzekering heb je al vanaf 79 euro per maand.

Actievoorwaarden iPad mini bij Kiemer

Om te kunnen deelnemen aan deze actie moet je minimaal een basisverzekering afsluiten plus een aanvullende verzekering. Een aanvullende tandartsverzekering naast de basisverzekering is ook goed. Deze verzekering moet je zoals aangeven voor 14 december van dit jaar sluiten. Iedereen die aan deze eisen voldoet maakt kans op een van de 10 iPad mini’s die door Kiemer worden verloot. Deze verloting zal halverwege januari 2013 plaatsvinden.

De winnaars van deze mooie iPad ontvangen een persoonlijk bericht. Denk niet dat de winnaars het erg vinden. Maar de prijzen zijn niet om te zetten in een gelijkwaardig geldbedrag. Werknemers van Kiemer zijn uitgesloten van deze actie. Neem aan dat deze werknemers al veel eerder een Kiemer zorgverzekering hebben afgesloten.

De zekerheden van de Kiemer zorgverzekering

Bij het beschrijven van haar zorgverzekering heeft Kiemer het over de zekerheden. Deze worden op de site opgesomd:

  • Beste zorg voor kinderen
  • 24×7 persoonlijke kindervraagbaak
  • Stoeigarantie op kinderbrillen
  • Gespreid betalen van het verplichte eigen risico
  • Wachtlijstbemiddeling en mogelijkheid voor second opinion

Zeker gezien de hoogte van het eigen risico in 2013 is het wel zo prettig dat deze bij Kiemer gespreid betaald kan worden. Natuurlijk kun je de basisverzekering van Kiemer uitbreiden met aanvullende dekkingen. Deze aanvullende verzekeringen zijn al mogelijk vanaf 4,75 euro per maand.

De aanvullende mogelijkheden bij Kiemer zorgverzekeringen

In totaal biedt Kiemer vier aanvullende verzekeringen aan. En drie aanvullende tandartsverzekeringen. Deze pakketten zijn zoals wellicht bekend voorzien van kindernamen. De voordeligste aanvullende verzekering is Lieke. Deze verzekering is al te sluiten van 4,75. Wil je een dekking voor een orthodontie behandeling, kun je kiezen uit de overige aanvullende verzekeringen. Bij de het pakket Sanne wordt bijvoorbeeld al maximaal 750 euro vergoed voor de gehele orthodontie behandeling tot 22 jaar.

De dekking vanuit Sanne is uitgebreider dan die van Lieke. Naast de orthodontie vergoeding wordt ook meer psychologische zorg vergoed. De Sanne dekking is verkrijgbaar voor 21,50 euro per maand. Kiemer geeft aan dat dit de meest gekozen aanvullende verzekering is. Wanneer je nog meer vergoed wilt hebben kun je kiezen uit het completere pakket “Femke” of “Ayla”. Deze pakketten kosten per maand respectievelijk 31 euro per maand en 125 euro per maand.

Het laatste pakket is het meest compleet maar dus wel een erg duur pakket. Hier krijg je ook de hoogste vergoeding voor een orthodontie behandeling tot 22 jaar.

Aanvullende Kiemer tandartsverzekeringen

Bij de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. Voor deze verzekering is geen tandheelkundige selectie van toepassing. De pakketten die voorzien van jongensnamen zijn verschillend in de maximale vergoeding. Voor de goedkoopste variant heeft Kiemer nu een speciaal tarief. In de tijdelijke aanbieding kun je nu profiteren van een premie van 5,75 per maand in plaats van 7 euro. Hierbij worden de tandartskosten tot 250 euro vergoed.

Wil je een ruimere vergoeding, kun je kiezen uit de tandartsverzekering Sven en Thomas. Deze verschillen in dekking maar ook in hoogte van de maandpremie. Op de site van Kiemer kun je eenvoudig een berekening uitvoeren voor jouw persoonlijke zorgverzekering 2013. En als de aanbieding voor de zorgverzekering bevalt, kun je deze meteen afsluiten. Sluit je nog voor de 14e december de nieuwe Kiemer zorgverzekering, maak je kans op de iPad mini.

Lees meer over de Kiemer zorgverzekering op de speciale informatie pagina.

Bewaren