Kiemer vraagt voor Basisverzekering 103 euro per maand

Kiemer ZorgverzekeringKiemer geeft bij de bekendmaking van de premies deze week aan dat het gaat voor een premiestelling met een goed prijs-kwaliteitsverhouding. De bestuursvoorzitter is blij met het bekend kunnen maken van een opnieuw concurrerend aanbod. De verzekerden van Kiemer kunnen het maandbedrag nog verder omlaag brengen door te kiezen voor een vrijwillig extra hoog Eigen Risico.

Met een extra eigen risico van 500 euro komt het maandbedrag voor de basisverzekering uit op een 79 euro per maand. Een sterk concurrerend tarief. In reactie op het versoberen van de basisverzekering door de overheid heeft Kiemer besloten om verschillende aanvullende verzekering extra dekking te geven. Kiemer heeft ervoor gekozen om de dekking uit te breiden voor fysiotherapie, 1e lijns psychologie en dieetadvisering.

Kiemer is toch wel een opvallende zorgverzekering in de markt. Zoals het zelf op de site aangeeft is het de eerste landelijke zorgverzekeraar die kiest voor ouders en kinderen. Waarbij de kinderen centraal staan. Het draait bij Kiemer om de beste zorg voor opgroeiende kinderen waarbij de ouders niet vergeten worden.

Kiemer wil meerwaarde bieden met onderscheidende diensten er services. Dit is volgens de verzekeraar terug te vinden in de volgende extra’s en zekerheden:

  • Toegang tot de beste medische specialisten
  • 24/7 persoonlijke kindervraagbaak
  • Thuisconsult 1e lijns psychologische zorg zonder eigen bijdrage voor kinderen
  • Persoonlijk advies en begeleiding als je kind naar het ziekenhuis moet of is geweest
  • Webshop, gespreid betalen verplicht eigen risico en wachtlijstbemiddeling

Verder onderscheid Kiemer zich in de markt van zorgverzekeringen ook duidelijk door de naamgeving van de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Deze pakketten hebben allemaal een persoonsnamen gekregen. Erg opvallend maar misschien wel lastig bij het kiezen van de zorgverzekering omdat de naam niet direct duidelijk maakt hoe compleet de dekking is.
Meer details van Kiemer zorgverzekering.