Kans op gratis iPad PMA zorgverzekering

PMA Zorgverzekering gratis iPadGisteren stuurde Zorgverzekeraar PMA een nieuwsbrief uit waarbij de premies voor de nieuwe zorgverzekering bekend werden gemaakt. PMA is met 450.000 zorgverzekerden een groot consumentencollectief. Door dit volume kan het een voordelige zorgverzekering samenstellen. PMA zorgverzekering geeft aan dat je misschien wel honderden euro’s kan besparen op een nieuwe zorgverzekering. En iedereen is welkom bij deze collectiviteit.

Drie basisverzekeringen bij PMA zorgverzekering

Bij PMA kun je kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen:

  • Budgetpolis, vanaf € 63,25 per maand
  • Naturapolis, vanaf € 68,50 per maand
  • Restitutiepolis, vanaf € 71,00 per maand

De genoemde premies zijn de vanaf premies bij een basisverzekering waarbij je voor een vrijwillig extra eigen risico kiest van 500 euro. Daarmee komt het totale eigen risico op 875 euro. Kies je alleen voor het verplichte eigen risico, dan komen de premies voor deze basisverzekeringen uit op € 85,25 , € 88,50 en € 91,00 per maand.

De dekking van deze basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. In totaal kun je kiezen uit negen verschillende aanvullende verzekeringen. PMA gaat ervan uit dat het voor iedere situatie wel een passende aanvullende zorgverzekering heeft. Als je voor een PMA zorgverzekering kiest, kun je tot 10% collectiviteitskorting ontvangen bij de Menzis zorgverzekering.

Maak kans op iPad bij PMA zorgverzekering

In de nieuwsbrief geeft PMA aan dat alle verzekerden die in februari 2015 een zorgverzekering hebben lopen bij PMA kans maken op een iPads. In totaal verloot PMA 50 iPads. Als ik het goed begrijp krijgen alle verzekerden een cheque tot € 100 korting op een elektrische fiets. Voor meer informatie over deze iPad actie van PMA kun je de site van PMA zorgverzekering raadplegen.

Lees meer over de PMA Zorgverzekering

Bewaren