Kans op gratis Bitcoins bij Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg zorgverzekering 2014De laatste weken lezen we steeds meer over de Bitcoins. Het digitale geld. Anderzorg speelt in op deze populariteit en start actie met gratis Bitcoins bij Anderzorg zorgverzekering. Anderzorg spreekt van Coinkoorts. De verzekeraar geeft haar marketing budget niet uit aan reclames of een dure sponsoring. Ze wil juist haar klanten extra belonen. Daarom geeft de verzekeraar Bitcoins weg aan de klanten.

Iedereen heeft kans op het winnen van een Bitcoin. Iedere dag tot en met 1 januari verloot Anderzorg een Bitcoin. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De uitslagen van de verloting worden ook gecommuniceerd op Facebook en Twitter. Op 2 januari 2014 gaat Anderzorg voor de climax. Op die dag worden 40 gratis Bitcoins verloot onder de deelnemers.

Hoe werkt de actie met gratis Bitcoins bij Anderzorg?

Je kunt meedoen met de Bitcoins loterij van Anderzorg door Coin codes te verzamelen. Klanten van Anderzorg krijgen standaard meer Coin codes dan niet klanten. Hoe meer codes je hebt, hoe groter de kans om daadwerkelijk iets te winnen.

Klanten van Anderzorg krijgen standaard 11 Coin codes. Als je deze actie van Anderzorg deelt op Twitter of Facebook, ontvang je nog eens maximaal 10 extra Coin Codes.

Ook niet klanten kunnen gratis Bitcoins winnen

Als je nog niet klant bent van Anderzorg maar wel kans wilt maken op de bitcoins, moet je voor 31 december van dit jaar een Anderzorg zorgverzekering sluiten. Dan ontvang je al direct 11 Coin codes. Ook deze nieuwe klanten kunnen extra Coin codes verdienden door de actie te delen op Twitter en Facebook. Maximaal 10 codes. Besluit je om geen klant te worden dan ontvang je slechts 1 Coin Code.

Anderzorg geeft nog aan dat als je op 1 januari 2014 geen klant bent en je toch een aanmelding doet voor deze actie als bestaande klant, je deelname dan niet geldig is en maak je geen kans op Bitcoins.

Meer over de Anderzorg zorgverzekering