Kans op 450 euro kleding bij Zekur Zorgverzekering

Zekur.nl UniveBij Zekur.nl loopt nu een speciale actie voor de zorgverzekering. Als je nu een zorgverzekering afsluit bij Zekur maak je kans op kleding bij Men At Work ter waarde van 450 euro. De verzekeraar geeft namelijk 24 giftcoupons weg.

Deze coupons worden verloot per provincie. In iedere provincie kan een man en een vrouw de kledingbon winnen. Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen een zorgverzekering af te sluiten in de periode van 15 november 2011 tot 31 januari 2012. Daarbij moet je wel aangeven dat je akkoord gaat met de speciale actievoorwaarden van Met at Work.

Andere verzekerden aanbrengen?

Als ik het goed begrijp kunnen ook bestaande Zorg verzekerden deelnemen aan de actie. Dit door andere verzekerden aan te brengen bij Zekur.nl. Voor iedere aangebrachte nieuwe zorgverzekering maakt de bestaande Zorg verzekerde een kans. Daarbij krijg je ook nog eens een bedrag van 12,50 euro vergoed door Zekur.nl. Deze actie is echter niet geldig in combinatie van andere acties en/of aanbiedingen.

Actievoorwaarden kleding actie

Deze acties gelden niet als je anderen laat meeverzekeren op een zorgverzekering. Om te kunnen deelnemen moet je wel 18 jaar of ouder zijn en klant blijven totdat de trekking heeft plaatsgevonden. Verzekerden die een premieachterstand hebben kunnen helaas ook niet mee doen met de actie. De winnaars van de prijs worden wel erg laat bekend gemaakt. In de actievoorwaarden staat dat de prijswinnaars uiterlijk 30 april worden bekend gemaakt.

Meer informatie over deze ZEKUR zorgverzekering.