Jooin een nieuwe tandartsverzekering

Jooin TandartsverzekeringDeze maand maakte Vergelijkmondzorg.nl via een persbericht de lancering van een nieuwe tandartsverzekering bekend. Onder de naam Jooin wordt een tandartverzekering gelanceerd voor hockeyers, boksers en andere pechvogels. De verzekering is erop gericht om een dekking te bieden tegen onverwacht hoge tandarts kosten. Daarbij moeten we denken aan die gevallen van trauma, bijvoorbeeld door het vervangen van een tand door een implantaat. Hierbij wordt als voorbeeld een (hockey)ongeluk genoemd. Maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld een aantal kronen na een valpartij. Vervelende ongelukken met vaak hoge tandartskosten. Ook al gaat het bij Jooin om een andere vorm van een tandartsverzekering, ook de reguliere tandartszorg wordt vergoed. Hiervoor is een gemaximaliseerde dekking van 100 euro per jaar. Daaruit worden de kosten vergoed voor controles, foto’s en tandsteenverwijdering. Voor extra behandelingen moeten de eerste 500 euro door de verzekerde zelf betaald worden. Daarna zal Jooin weer de kosten vergoeden uit de dekking van de tandartsverzekering. Dit wel met een maximum van 2250 euro per jaar. Wanneer de verzekerde voor een hogere premie kiest kan hij de dekking voor de trauma extra uitbreiden.

Transparantie bij Jooin tandartsverzekering

Jooin geeft in het persbericht en op haar website aan dat het een van de eerste verzekeraars in Nederland is die openheid geeft over de premie en de kosten. De in rekening gebrachte kosten zijn een vergoeding voor de administratie en distributie. Je ziet wat je betaalt aan de verzekeraar en wat je betaalt aan kosten. Gewoon helder. Geen verborgen vergoedingen

De handelsnaam Jooin

Jooin is een handelsnaam van De Tandzorgverzekering BV en wil bijdragen aan een goede tandartszorg betaalbaar te maken. Jooin geeft aan dat een passende verzekering kan helpen bij een gezond gebit. Jooin geeft aan dat het hierom ook een nauwe samenwerking heeft met tandartsen.