Jonge sporters scoren Gezond Sporten pakket

Menzis zorgverzekeringenRuim 150 kinderen kregen woensdag 15 december in het Philips Stadion in Eindhoven een Gezond Sporten Sponsorpakket. De kinderen zijn lid van één van twintig sportteams uit de gemeente Eindhoven.Via een actie van Menzis konden de inwoners van Eindhoven hun favoriete jeugdteam nomineren voor een pakket. Het pakket bestaat uit onder andere een verzorgertas, coldpacks en bidons.
Feestelijke uitreiking Veel van de jonge winnaars waren in clubtenue naar de uitreiking gekomen. Bij de feestelijke uitreiking in het Philips Stadion waren ook Phoxy en B!nk van de partij, de mascottes van PSV en Genneper Sportparken.

Namens Menzis reikte Gijs Rotteveel (Manager Sales) de Gezond Sporten Sponsorpakketten uit. Hij vertelde de winnaars ook hoe belangrijk sporten en bewegen zijn voor een gezond leven.
Jeugd in beweging Menzis brengt de jeugd in beweging. Zo proberen we bijvoorbeeld overgewicht bij kinderen te voorkomen. Door verschillende projecten te organiseren, stimuleren we de jeugd om meer te gaan bewegen. Hierbij werken we onder meer nauw samen met clubs uit het betaald voetbal. Het maatschappelijk project PSV in the Community is daar een voorbeeld van. (Bron: nieuwsberichten website Menzis)