John de Wolf overhandigt 1 miljoen van Zorgverzekeraar Ditzo

Ditzo Zorgverzekering 2014Dit jaar had zorgverzekeraar Ditzo wel een mooie reclame campagne. Geen geld besteden aan dure reclames op televisie. Maar juist de Nederlanders oproepen om aandacht te schenken aan het kankeronderzoek. Een video die online was gezet moest de trigger worden om veel aandacht te krijgen voor het onderzoek. We konden samen 1 miljoen bij elkaar brengen door naar de video te kijken. In een videofilm riep oud-voetballer De Wolf daarom heel Nederland op om gezamenlijk ‘kanker de wereld uit te kijken’. Een oproep waar massaal en binnen mum van tijd gehoor aan werd gegeven. Binnen vier dagen werd het bedrag van 1 miljoen euro bereikt. De video werd inmiddels al meer dan 1.118.000 keer bekeken op YouTube.

Binnen een paar dagen was het geld bij elkaar gekeken. Dus was het aan zorgverzekeraar Ditzo om de belofte in te vullen en het bedrag ook beschikbaar te stellen aan Antoni van Leeuwenhoek.

Persbericht over donatie van zorgverzekeraar Ditzo

En vandaag het persbericht met daarbij de foto waar John de Wolf een cheque van 1 miljoen euro overhandigd aan professor Rene Bernards van Antoni van Leeuwenhoek. Het bedrag van komt ten goede aan het baanbrekend kankeronderzoek dat de professor verricht. Hopelijk kan zorgverzekeraar Ditzo met dit bedrag de juiste boost geven en kunnen we een mooie doorbraak zien in het onderzoek. Dankzij het onderzoek wordt voor iedere patiënt met kanker een behandeling op maat mogelijk. Op deze manier kan kanker zoveel mogelijk een chronische, en niet langer een dodelijke ziekte worden. De video kun je nog op YouTube bekijken: http://youtu.be/u_iWoIMjWOU

Ditzo zorgverzekering 1 miljoen John de Wolf
Lees meer over de Ditzo zorgverzekering