IZA Zorgverzekering heeft gezinsactie met geschenken

IZA Zorgverzekering 2013Bij de IZA Zorgverzekering loopt een gezinsactie. De verzekerden van IZA die een betalend gezinslid aanmelden voor de zorgverzekering kunnen als beloning een geschenk uitzoeken. Je kunt een partner aanmelden maar ook kinderen tot 30 jaar. Deze actie is alleen mogelijk voor bestaande klanten die een zorgverzekering hebben lopen. Partner is de echtgenote/geregistreerde partner of de partner met wie de verzekeringnemer duurzaam samenwoont.

Kinderen zijn eigen, stief-, pleeg- of adoptiekinderen. Deze actie periode loopt nog tot en met 31 december 2012. Bij deze actie valt niet direct op te maken wat de waarde is van het uit te zoeken geschenk. Wel dat het geschenk niet inwisselbaar is voor geld en dat per hoofdverzekerde op de poli s maar eenmalig aan deze actie kan worden deelgenomen.

Zelf geschenk uitzoeken

De verzekerde die een nieuw gezinslid heeft aangebracht zal tussen half maart en eind april 2013 van IZA een brief krijgen met daarin een speciale code. Deze code kan je gebruiken op de site van Kadoklikken.nl. Deze code moet je wel voor 30 juni 2013 activeren. Daarna vervalt de code en kun je geen geschenk meer uitzoeken. Toch wel raar dat in deze tijd de verzekeraar nog ervoor kiest om een actiecode per brief te versturen. Je zou verwachten dat de verzekeraar aansluit bij de moderne middelen en een e-mail of een sms verstuurd.

Aanvullende verzekeringen bij IZA

De dekking vanuit basisverzekering van IZA kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Bij IZA kun je kiezen uit drie verschillende mogelijkheden:

  • IZA Basic
  • IZA Classic
  • IZA Perfect

Dit laatste pakket is de meest uitgebreide variant. U ontvangt een zeer ruime vergoeding voor fysiotherapie. Ook gelden er betere vergoedingen voor tandheelkunde en de orthodontie. U ontvangt voor veel zorg zelfs een volledige vergoeding. Voor deze luxe aanvullende verzekering geldt, net als voor de andere aanvullende pakketten, een voordelige collectieve premie.
Lees meer over de IZA zorgverzekering op de speciale pagina.