Ixorg , heb zelf je tandartskosten in de hand

Ixorg mondzorgVoor velen is de aanvullende tandartsverzekering erg duur. Je betaald een hoger premie, ook als je geen tandartskosten maakt. Ixorg komt met een nieuw concept op de markt waarmee je een budget opbouwt waaruit je de tandheelkundige zorg betaald die je ook daadwerkelijk afneemt. En het geld dat overblijft, is voor je zelf. En voor de echte calamiteiten heeft Ixorg een complete verzekering. deze verzekering kost op dit moment maar 4,85 euro per maand en geeft een dekking tot € 10.000,- Hiermee zijn mijn tandartskosten bij gebitsschade door ongevallen volledig en ruim gedekt. Daarmee kan je als consument de tandartskosten zelf in de hand nemen en ben je toch verzekerd van goede en betaalbare mondzorg.

Ixorg nieuwe dienstverlening voor mondzorg

Ixorg is nieuw op de Nederlandse markt en is ontwikkeld om goede mondzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Een goed initiatief nu steeds meer mensen besluiten om geen tandartsverzekering meer te nemen en in geval van calamiteiten voor hoge kosten staan. Ixorg is een initiatief de NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde). Het gaat om een financieringen product. De consument stelt in overleg zijn eigen budget samen waaruit de toekomstige mondzorg betaald kan worden.

Nog geen AFM vergunning voor Ixorg?

Op de fris ogende site geeft Ixorg uitleg over de organisatie en de dienstverlening die het aanbiedt. De aanvraag voor een vergunning bij het AFM loopt nog gezien de informatie die staat aangegeven bij de contact gegevens.

De verwachting is dat we de komende maanden veel over deze nieuwe dienstverlening gaan horen. Natuurlijk als alle vergunningen rond zijn. Want Ixorg moet snel voordat de eindejaars campagnes bij de zorgverzekeringen losbarsten een goede naamsbekendheid hebben opgebouwd. Want dan gaan mensen beslissen over de nieuwe zorgverzekering en de aanvullende tandartsverzekering.