iPad winnen bij VGZ Zorgverzekering en korting mogelijk?

VGZ Zorgverzekering 2013Bij verzekeraar VGZ kun je nu een iPad winnen met een actie rondom de zorgverzekering. Want als je een vriend, familielid of gezinslid aanmeldt bij VGZ kun je deelnemen aan deze actie. In totaal geeft VGZ 25 apparaten weg. Om daarop kans te maken hoef je volgens VGZ alleen maar anderen te laten profiteren van de goede zorgverzekering.

Actievoorwaarden iPad actie VGZ Zorgverzekering

De actie ten aanzien van deze kans op een gratis iPad loopt van 6 november tot het eind van januari 2013. Dus nog tot in het volgende jaar. Het mooie van deze actie is dat alle bestaande VGZ verzekerden kunnen deelnemen. In totaal worden 25 nieuwe iPad apparaten verdeeld. Het gaat hier om de derde generatie van de iPad waarvan VGZ aangeeft dat de winkelwaarde 488 euro is exclusief btw. Niet geheel onverwacht, kan je slechts een van deze iPads winnen. De actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties of aanbiedingen. De nieuw aangebrachte verzekerde moet minimaal tot 15 maart van 2013 bij VGZ verzekerd blijven en mag geen premie achterstand hebben. Winnaars worden uiterlijk op 15 maart van 2013 door VGZ bekend gemaakt.

Profiteer ook van collectiviteitskorting bij VGZ Zorgverzekering

Veel verzekerden kunnen bij de VGZ zorgverzekering profiteren van een collectiviteitskorting. Deze korting kan al gauw oplopen tot 110 euro op de totale premie. Niet alleen vanuit een werkgever kun je mogelijk deelnemen aan een collectiviteit. Dit is vaak ook mogelijk via een vereniging of andere ledenorganisaties. Bijvoorbeeld via de Consumentenbond, Neurocampus, thuiszorgorganisatie Vierstroom of ouderenbond ANBO.

Je kunt dan korting krijgen op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Daarmee krijg je als verzekerde de uitstekende service en vergoeding van VGZ, tegen een premie van een goedkoper internetverzekering. Het loont dus de moeite om te kijken of je niet van een collectiviteitskorting kan profiteren. Op de site van VGZ is via de premiemodule snel te zien welke kortingen mogelijk zijn via deze collectiviteiten. Dus ga snel naar de site van VGZ.

Lees meer over de VGZ zorgverzekering op de speciale informatie pagina op deze site.