ING Zorgverzekering via VGZ met forse premiekorting

ING ZorgverzekeringOp de site van de ING loopt nu een promotie voor een ING zorgverzekering. Deze verzekering kun je nu met een forse premie korting krijgen, Het gaat daarbij wel om een VGZ zorgverzekering.

ING heeft dus niet zelf een zorgverzekering maar biedt haar klanten juist een korting op de premie van de VGZ verzekering. Als ING klant krijg je 10% korting op de VGZ basisverzekering. Dit kan een naturaverzekering of een restitutieverzekering zijn. Op de aanvullende verzekeringen krijg je zelfs 15% korting op de premie. Deze korting van 15% wordt niet gegeven op de tandartsverzekering. Naast deze korting kun je ook profiteren van de extra’s die VGZ haar klanten aanbiedt. Bijvoorbeeld persoonlijk advies en online declareren.

En bij het sluiten van een zorgverzekering via de ING, krijg je ook de eerste twee maanden de aanvullende verzekering gratis. Dit geldt niet voor de tandartsverzekering. Deze aanbieding voor de VGZ Aanvullend Goed, Beter of Best verzekering is alleen geldig in het eerste jaar.

Aanvullende zorgverzekering gratis?

Via de site van de bank kun je een premieberekening uitvoeren voor deze “ING zorgverzekering”. Als je op de knop van de premieberekening klikt kom je op een actie pagina binnen de site van VGZ. Daar stel je de zorgverzekering verder samen. De pagina laat direct zien hoe hoog de korting is die je via de ING krijgt. In eerste instantie worden de premies getoond van iemand van 25 jaar met het maximale eigen risico. Je moet dus wel even kijken wat voor jouw situatie de premiebedragen zijn. (Informatie over de VGZ zorgverzekering)

Bewaren