Independer – Nieuwe zorgverzekering in 5 minuten

Independer verzekeringen vergelijkenDe gemiddelde premie stijgt met 10%, het eigen risico gaat met 5 euro omhoog. Nooit eerder is de zorgverzekering zoveel duurder geworden als per 1 januari 2011. Een volwassene is volgend jaar 150 euro meer kwijt en een gezin zelfs 300 euro. Alle reden dus om te kijken of een andere zorgverzekeraar u meer verzekering biedt voor hetzelfde geld. En de eerste nieuwe premies zijn inmiddels bekend, dus alle reden om zorgverzekeringen te vergelijken met de nieuwe vergelijkingsmodule van zorgverzekeringen op Independer.nl.
Zorgverzekeringen vergelijken is vanaf nu bij Independer.nl erg eenvoudig. U vult een paar gegevens in en u krijgt van ons een advies over de dekking. U bepaalt zelf of u alleen de basisverzekering of ook een beperkte of uitgebreide aanvullende verzekering wilt afsluiten. Weet u precies waarvoor u verzekerd wilt zijn, dan kunt u zelf uw dekkingswensen invullen. U geeft aan wat u belangrijk vindt, Independer.nl toont de drie verzekeringen die qua prijs en kwaliteit het best bij uw wensen aansluiten. Ook ziet u meteen wat de goedkooopste verzekering is in uw situatie.
Direct online afsluiten Bij Independer.nl kunt u direct uw zorgverzekering afsluiten. Verzekeraars mogen u geen basisverzekering weigeren en voor de meeste aanvullende verzekeringen hoeft u geen medische verklaring in in te vullen. En moet u wel enkele vragen beantwoorden? Dan kan dat meestal direct op Independer.nl. Mocht de verzekeraar nog meer van u willen weten dan ziet u dat vanzelf. 90% van de mensen kan op Independer.nl direct online zijn zorgverzekering afsluiten.
Kortingen Ook dit jaar biedt Independer.nl weer aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering

  • OHRA: 10% korting op de basisverzekering, tot 8% korting op de aanvullende verzekering
  • Delta Lloyd: 9% korting op de basisverzekering, 12% korting op de aanvullende verzekering
  • De Amersfoortse: 6% korting op de basisverzekering, tot 8% op de aanvullende verzekering
  • De Friesland: 7% korting op de basis- én de aanvullende verzekering
  • VGZ: 5% korting op de basisverzekering
  • Univé: 5% korting op de basisverzekering
  • Salland: 6% korting op de basisverzekering
  • ONVZ: 3% korting op de basisverzekering, 7% op de aanvullende verzekering

(Bron: website Independer.nl)

Reacties gesloten