HoyHoy.nl over internet zorgverzekering

HoyHoy.nl internet zorgverzekeringZo in de laatste week van het jaar komt vergelijkingssite HoyHoy.nl met een update over de internet zorgverzekering. De vergelijker geeft aan waarom deze zo makkelijk is. In het bericht geeft HoyHoy.nl een korte opsomming van de voordelen voor deze online zorgverzekering:

lage premie, meestal heeft een internet zorgverzekering een lage premie, omdat alles online gaat hoeft de zorgverzekeraar minder kosten te maken voor de administratie. Ze hoeft geen dure post per brief te sturen. Geen documenten voor afhandelen van aanvragen en declaraties. Door deze beperking van de kosten kan een lagere premie gevraagd worden

online gemak, alles met betrekking tot je zorgverzekering gaat online, vanaf het aanvragen en afsluiten van de nieuwe internet zorgverzekering regel je de zorgzaken via het internet. Je kan zelf online de noodzakelijke wijzigingen doorgeven en ook het indienen van de declaraties gaat online. Daarbij kun je online de status van de declaraties volgen.

online contact, bij een internet zorgverzekering hoef je niet alles zelf te doen. Je kan nog steeds contact opnemen met je zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld via social media als Twitter en Facebook. Veel zorgverzekeraars bieden ook een chat service. De vertrouwde e-mail contacten en telefonisch contacten zijn natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

transparantie, je kunt op ieder moment de status van de zorgverzekering inzien. Je volgt het declaratie proces en ziet wat precies is vergoed aan behandelingen. Je blijft controle houden door het inzicht.

Natuurlijk kun je op de site van HoyHoy.nl deze internet zorgverzekering afsluiten. Daarvoor gewoon even de vergelijker op de site opstarten.

Lees meer over zorgverzekeringen bij HoyHoy.nl

Bewaren

Bewaren