HoyHoy komt met top 3 populairste zorgverzekeringen 2017

top 3 populairste zorgverzekeringenVergelijkingssite HoyHoy.nl maakt alvast de balans op bij het afsluiten van de nieuwe zorgverzekering. HoyHoy.nl geeft aan wat bij haar de populairste zorgverzekeringen zijn. Hierbij gaat het om een top 3 van meest gekozen basisverzekeringen.

In een persoonlijke e-mail die HoyHoy verstuurd geeft de organisatie aan dat het verstandig is om de zorgverzekeringen nog even te vergelijken. Dit kan vrij snel door een druk op de actieknop in de e-mail. De belangrijkste selectiecriteria zijn alvast ingevuld.

Niet alleen zijn de premies gestegen. Ook de dekkingen van veel aanvullende zorgverzekeringen gewijzigd.

Top 3 populairste zorgverzekeringen 2017

HoyHoy heeft een top drie van de meest gekozen basisverzekeringen opgesteld. Zie hieronder de top 3:

1.       Univé Natura polis·         Maandpremie vanaf € 98,75

·         Keuzevrijheid 92%

·         65 van 65 Ziekenhuizen vergoed

·         Klant beoordeling 7,7

2.       Anderzorg Naturapolis·         Maandpremie vanaf € 102,00

·         Keuzevrijheid 94%

·         65 van 65 Ziekenhuizen vergoed

·         Klant beoordeling 7,9

3.       OHRA restitutiepolis·         Maandpremie vanaf € 104,00

·         Keuzevrijheid 100%

·         Klant beoordeling 8,1

 

Bij de getoonde zorgverzekeringen krijg je 65 van 65 Ziekenhuizen vergoed. De getoonde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico.

HoyHoy.nl geeft aan dat de score van de keuzevrijheid afhangt van waar je woont. Voor het beoordelen van de ziekenhuizen kijkt de vergelijkingssite naar een straat van 40 kilometer. Bij het vaststellen van de keuzevrijheid bij fysiotherapeuten kijkt de site naar contracten in een straal van 10 kilometer.

Misschien een goed moment om ook nog even te kijken welke zorgverzekering goed bij jouw past. Kijk naar de mogelijkheden van de vergelijker op de site van HoyHoy.nl

Op de site van HoyHoy kun je na de vergelijking ook direct de nieuwe zorgverzekering afsluiten. Je kunt ook telefonisch de nieuwe zorgverzekering afsluiten. Tijdens de laatste dagen van het jaar kun je tot in de avond het callcenter van HoyHoy bellen.