Honderden euro’s op zorgverzekering besparen?

SLOOPdeCRISIS  besparenHet programma SLOOPdeCRISIS komt in actie om samen voor de laagste lasten te gaan. Nadat veel aandacht is besteed aan het besparen op de energierekening volgt nu de zorgverzekering. In de maand van het wisselen van zorgverzekering besteed SLOOPdeCRISIS aan het besparen op de zorgverzekering.

SLOOPdeCRISIS en OHRA

SLOOPdeCRISIS geeft aan dat dit jaar de premies van de zorgverzekeringen gemiddeld met 6,2% zijn gestegen. Daarbij zijn de prijsverschillen tussen de verschillende verzekeringen enorm. SLOOPdeCRISIS geeft aan dat je via haar weer kan profiteren van een kwalitatief en superscherp aanbod voor de zorgverzekering. Als je via de site van SLOOPdeCRISIS overstapt naar de OHRA zorgverzekering rijg je namelijk een korting van 8,8% korting op de OHRA basisverzekering.

SLOOPdeCRISIS geeft in het nieuwsbericht aan dat het niet om een naturaverzekering of budgetzorgverzekering gaat. Maar de aangeboden zorgverzekering van OHRA is een Vrije Keuze zorgverzekering (restitutiepolis). Dus je kan je eigen huisarts, apotheek, tandarts en ziekenhuis kiezen. De besparing op de zorgverzekering kan volgen SLOOPdeCRISIS aanzienlijk zijn voor jouw en het gezin.

Daarnaast kun je ook via SLOOPdeCRISIS korting krijgen op de JOOiN Tand-Ongevallenverzekering. Hierbij krijg je dan een korting van 50% op de premie die je voor de verzekering moet betalen.

SLOOPdeCRISIS geeft aan dat overstappen van zorgverzekering zorgeloos, kosteloos en ook snel geregeld kan zijn. Gewoon een kwestie van het online formulier invullen en aangeven welke dekking je precies wilt hebben.

Via SLOOPdeCRISIS kan je niet alleen profiteren van een goedkope zorgverzekering maar ook van het energieaanbod. Zie de site van SLOOPdeCRISIS voor meer informatie hoe je nog meer kan besparen.

Let op: om van de SLOOPdeCRISIS korting te profiteren moet je de zorgverzekering wel afsluiten via hun site.