Heeft Zekur de goedkoopste zorgverzekering?

Zekur.nl UniveZeker heeft deze week natuurlijk ook de premies voor de zorgverzekering bekend gemaakt. Het streven van de verzekeraar is om goed uit de premievergelijking te komen. Het bedrag van de basisverzekering is door ZEKUR vastgesteld op 92,50 euro per maand. En daarmee is het de goedkoopste zorgverzekering geeft ZEKUR aan op haar site.

Opnieuw laagste zorgpremie?

Opnieuw dus de laagste zorgpremie van Nederland. Wel is deze premie ligt gestegen ten opzichte van vorig jaar. Een kleine groei van 4%. Maar de premie voor de basisverzekering kan nog lager uitvallen als je voor een hoger eigen risico kiest. Zet je dit Eigen Risico op een bedrag van 720 euro, wordt de maandpremie voor de basisverzekering maar 73,50 euro per maand.

De verzekeraar geeft aan zo voordelig te kunnen zijn omdat de zorgverzekering online gesloten wordt. Herhaalrecepten kunnen via de internet apotheek besteld worden . Voor de spoedeisendehulp kan de verzekerde van ZEKUR terecht bij elke zorgverlener. Hier is vrijheid in keuze.

Aanvullende dekking afsluiten?

De basisverzekering kan worden aangevuld met een extra dekking, Extra ZEKUR. Dit is een complete aanvullende dekking valt te lezen op de site. Dit is inclusief een extra tandartsdekking en een gratis doorlopende reisverzekering met een wereld dekking. Bovendien geeft Extra ZEKUR verzekerden de mogelijkheid om te kiezen voor de gratis Univé ClimaCount Visa Card (in 2013 de Visa Greencard).

Zie voor meer details ten aanzien van de dekking van de ZEKUR zorgverzekering de speciale pagina.