Groei PMA Zorgverzekering valt iets lager uit

PMA ZorgverzekeringVorig jaar gaf PMA Zorgverzekering aan een groei te verwachten van 40000 nieuwe zorgverzekeringen. De verzekeraar heeft inderdaad een duidelijke groei laten zien maar kan de verwachtingen net niet realiseren. De teller is na afloop van de zorgcampagne blijven steken op 35000 nieuwe zorgverzekeringen. Net iets minder dan verwacht maar wel een mooi resultaat. Het totaal aantal zorgverzekeringen komt nu uit op 350.000 verzekerden. De zorgverzekeringen van PMA zijn ondergebracht bij verzekeraar Menzis.

De verzekering is gelijk aan de zorgverzekering die Menzis in de markt zet met 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Op de basisverzekering wordt 7% collectiviteitskorting gegeven. De site van PMA geeft een overzicht van nog meer interessante kortingen op producten, vakanties en dagjes uit.

Bij PMA kan ook een autoverzekering, reisverzekering of uitvaartverzekering gesloten worden. Maar via PMA kan je als consument bijvoorbeeld ook korting krijgen op tanken. Bij de aangesloten tankstations wordt dan zelfs een laagste prijsgarantie gegeven. Zie de site http://www.pmavoordelen.nl/ voor meer aanbiedingen en acties.

Informatie over de PMA Zorgverzekering.

Bewaren

Bewaren