Groei bij FBTO Zorgverzekering

FBTO zorgverzekeringDe definitieve resultaten zijn nog niet bekend gemaakt bij FBTO Zorgverzekeringen. Dus het is nog even wachten. Maar de zorgverzekeraar uit het Noorden kon al in de maand januari aangeven een groei te zien in het aantal afgesloten zorgverzekeringen. Op haar site geeft de zorgverzekeraar aan dat het tienduizenden nieuwe zorgverzekeringen heeft kunnen afsluiten in de laatste weken van 2011. Mooie groei bij FBTO zorgverzekering dus.

Ongekende groei bij zorgverzekering

Nog nooit heeft FBTO Zorgverzekering een dergelijk groei in verzekeringen waargenomen. FBTO denkt zelf dat deze mooie groei het gevolg is van de innovatieve en creatieve campagne voor de zorgverzekering. Maar ook de kwaliteit van de zorgverzekering en het gemak waarbij modules kunnen worden aangezet of uitgezet dragen bij aan deze groei. In totaal hebben 1,7 miljoen mensen de campagnes van fbto.nl bezocht.

Ook het Klant Contact Centrum heeft een steentje bijgedragen. Zij hebben maar liefst 50.000 keer de telefoon opgenomen. Misschien dat we hieruit kunnen concluderen dat het hebben van een call center erg belangrijk is om een succesvolle campagne te draaien.

Grootste vraag naar zorgverzekering op 30 december

Zoals ieder jaar loopt het vooral in de laatste dagen van het jaar storm bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. Wellicht na een maandje rondkijken en nadenken moet voor het einde van het jaar de keuze definitief worden. Op vrijdag 30 december zag FBTO maar liefst 7000 verzekerden overstappen van de zorgverzekering.De groei bij FBTO zorgverzekering kan dus nog hoger uitvallen.

Meer informatie over FBTO Zorgverzekering.