Gratis vakantiecheque bij PMA Zorgverzekering

PMA zorgverzekeringOp dit moment heeft PMA Zorgverzekering een actie lopen met een gratis vakantiecheque ter waarde van 100 euro. Wie nu een nieuwe zorgverzekering sluit bij PMA krijgt een gratis vakantiecheque van Hogenboom Vakantieparken ter waarde van 100 euro. Deze vakantie cheque is geldig tot en met het einde van 2012. En kan ingeleverd worden bij een van de Hogenboom vakantieparken in Nederland, België of Duitsland. De deelnemende vakantieparken staan opgesomd op de site van PMA Zorgverzekering. Via PMA kun je dus van een scherpe actie profiteren bovenop de scherp geprijsde zorgverzekering.

Meest voordelige zorgverzekering?

PMA geeft aan dat het één van de meest voordelige zorgverzekeringen is. De verzekeringen zijn ondergebracht bij Menzis. Je krijgt de kwaliteit van zorg en dienstverlening die je van een grote zorgverzekeraar mag verwachten. Wel krijg je via de PMA collectiviteit korting op de basisverzekering en aanvullende verzekering. PMA accepteert iedereen en hanteert geen medische selectie voor de zorgverzekering. Wanneer je nog een zorgverzekering hebt lopen bij een andere verzekeraar, zal Menzis de opzegging regelen.
Dit wordt geregeld via de standaard opzegservice. PMA staat voor “Positive Mental Attitude“. PMA is de afgelopen 21 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (collectieve) verzekeringen en kortingsregelingen. PMA heeft meer dan 600.000 tevreden relaties.

Meer over de PMA zorgverzekering