Gratis My Life Beweegmonitor bij Delta Lloyd Zorgverzekering

Delta Lloyd My Life BeweegmonitorIn deze weken verwacht je veel acties van de zorgverzekeraars voor het laten oversluiten van de zorgverzekering. We kennen van vorig jaar de acties met de verschillende waardebonnen voor Bol.com of Zalando. De actie van dit jaar van Delta Lloyd heeft direct een relatie met de zorgverzekering. Want als je nu een zorgverzekering afsluit ontvang je de My Life beweegmonitor. Zoals Delta Lloyd op de site aangeef uw eigen virtuele Fitnesscentrum.

Dit apparaat helpt om de drager te stimuleren om meer te gaan bewegen en vaker de trap te nemen. Alle afgelegde stappen worden bijgehouden. Daarbij wordt het aantal verbrande calorieën bepaald en de afgelegde afstand. Met de bijgeleverde USB kabel kun je de verzamelde gegevens uploaden naar je persoonlijke website. Dit gaat via de site www.Intenzlife.nl . Dit mooie apparaat kun je aanvragen als je een Delta Lloyd Zorgverzekering hebt afgesloten. Bij het bestelproces is namelijk het polisnummer nodig.

Actievoorwaarden Its My Life beweegmonitor

De actie met de beweegmonitor is een initiatief van Delta Lloyd en Intenz uit Aalsmeer. De actie periode waarin je kan profiteren van deze gratis beweegmonitor start vanaf 28 november 2012 en loopt tot 1 januari van 2013. Als je gedurende deze actieperiode een zorgverzekering afsluit kan je de “Its My Life” bestellen op de speciale pagina van Delta Lloyd. In totaal heeft Delta Lloyd 1500 van deze apparaten beschikbaar voor deze actie.

Op=Op actie

Het gaat hier ook om een Op=Op actie, zodra het aantal van 1.500 is bereikt stopt automatisch de actie. Tot 25 januari 2013 kan de consument die een Delta Lloyd Zorgverzekering heeft afgesloten in de actieperiode de ìts my life beweegmonitor bestellen via www.deltalloyd.nl/itsmylife. Delta Lloyd geeft aan dat deze beweegmonitor een waarde heeft van 100 euro. Een mooi cadeau dus bij een nieuwe zorgverzekering.

Wel jammer dat het gaat om een Op=Op actie. Zie ook Personal Health Trends voor meer informatie over de beweegmonitor.

Basispakket check van de Delta Lloyd zorgverzekering

Op de site van Delta Lloyd kun je een check uitvoeren op de basisverzekering. Daarmee kan je de basisverzekering van de verzekeraar afzetten tegen de zorgverzekeringen van andere zorgverzekeraars. Hierbij wordt de basisverzekering vergeleken op:

  • Mogelijkheid om zelf zorgverlener te kiezen
  • Altijd kan bellen voor zorgvragen
  • Mogelijkheid voor second opnion van internationale topspecialist

Het zal logisch zijn dat dit allemaal onderdeel is van de basisverzekering van Delta Lloyd en dat zorgverzekeringen van andere aanbieders minder scoren op deze punten. Delta Lloyd roept de consument dan ook op om kritisch te zijn. Lees meer over de Delta Lloyd zorgverzekering op de speciale informatiepagina.

Bewaren