Gratis iPad 2 bij zorgverzekering via UnitedConsumers?

UnitedConsumers zorgverzekeringHet UnitedConsumers platform is voor veel consumenten niet echt bekend. Maar de verzekerde die op zoek is naar kortingsmogelijkheden en echte spectaculaire acties zal zeker UnitedConsumers tegen komen. Want via het platform kan je maar liefst 10% collectiviteitskorting krijgen op de basisverzekering bij een zorgverzekering van VGZ.

Dit is een besparing van 129,96 euro per persoon. Tevens hanteert VGZ voor het consumenten platform een gegarandeerde acceptatie en wordt via een opzegservice alles geregeld. Maar zoals in de titel van dit bericht staat te lezen is het ook mogelijk om een gratis iPad 2 te krijgen bij de zorgverzekering. (Zie de speciale actie site van UnitedConsumers). De gratis iPad is mogelijk door de korting die je voor de zorgverzekering kan krijg in te wisselen voor een van de drie gratis cadeaus.

Dit jaar kun je kiezen uit de Apple® iPod touch®, Playstation® 3 inclusief de Move Sports Champions bundel of dus de Apple® iPad 2 met 16GB geheugen. Hoe het inwisselen van de korting precies in zijn werk gaat staat uitvoerig beschreven op de site van UnitedConsumers. Op de site staat verder aangegeven dat het om een tijdelijke actie gaat. In totaal zijn er slechts 3000 cadeaus beschikbaar. Deze cadeaus worden medio maart uitgestuurd naar de verzekerden.

Voor de iPad 2 kun je kiezen als je met 2 of meer volwassen op de zorgverzekering staat. Dan moet je wel de korting van twee personen over 2012 en een deel van 2013 inleveren in ruil voor de iPad. Mocht je in 2013 toch van zorgverzekeraar veranderen, zal het verschil dat dan is ontstaan terugbetaald moeten worden aan UnitedConsumers. Misschien erg goed bedoeld en zijn er voldoende consumenten die graag van dit aanbod willen profiteren, maar het voelt niet echt als gratis.

Lees meer over de UnitedConsumers zorgverzekering.

Reacties gesloten