Gratis gezondheidscheck en besparen op zorg?

Gratis gezondheidscheckVandaag heb ik al veel e-mails ontvangen van de verschillende zorgverzekeraars en aanbieders van zorgverzekeringen. Zojuist ook de e-mail van SLOOPdeCRISIS. Laatste kans: Nog 2 dagen besparen op zorg. Via SLOOPdeCRISIS kan je een super scherpe Vrije Keuze zorgverzekering afsluiten. Dit al vanaf €79,43 per maand. Hierbij heb je een zorgverzekering met de volgende voordelen:

  • altijd vrije zorgkeuze, een restitutieverzekering
  • gratis gezondheidscheck
  • 66% korting op de Tand-Ongevallenverzekering

Gratis gezondheidscheck ?

Als je naar de site gaat van SLOOPdeCRISIS zie je een persoonlijke aanbieding voor de nieuwe zorgverzekering. De gegevens die van mij al bekend waren zijn direct ingevuld. Mij wordt een OHRA zorgverzekering aan geboden. Hierbij is de optie van geen vrijwillig eigen risico geselecteerd. Deze keuze kan ik nog wijzigen in een maximaal eigen risico.

Het gaat om een vrije keuze verzekering, restitutieverzekering met voor mij een maandpremie van € 96,10 per maand. Dit is de premie inclusief de 8,8% collectiviteitskorting.

Wanneer ik voor deze OHRA verzekering zou kiezen, kan ik € 158,79 per jaar besparen ten opzichte van mijn huidige zorgverzekering.

De getoonde premie is voor de basisverzekering. Deze kan ik direct online afsluiten. Bij het afsluiten van de nieuwe zorgverzekering zijn al veel gegevens ingevuld. In deze vervolg stap kan ik ook nog een aanvullende zorgverzekering kiezen. Hier kan ik ook meer informatie vinden over de gratis gezondheidscheck ter waarde van 60 euro.

Gratis gezondheidscheck allen via SLOOPdeCRISIS ?

SLOOPdeCRISIS geeft aan dat medisch preventief onderzoek steeds populairder wordt. Mogelijk dat dit ook opgenomen gaat worden in de dekking van de basisverzekering. In 2016 is een persoonlijke gezondheidscheck nog niet opgenomen in de basisverzekering. Maar in de samenwerking tussen OHRA en SLOOPdeCRISIS kun je profiteren van een persoonlijk gratis gezondheidscheck.

Deze moet je dan wel selecteren in het aanvraag proces.

Tand ongevallenverzekering

Bij het afsluiten van de zorgverzekering kun je ook aangeven of je nog een JOOiN Tand ongevallenverzekering wilt meenemen. Daarbij kun je kiezen uit een dekking tot € 1.500,- en € 3.000,-.

Lees meer over deze actie op de site van SLOOPdeCRISIS.nl