Gratis ADO shirt bij Azivo zorgverzekering?

Azivo Gratis ADO shirtBen je ook een ADO fan? Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering en wil je graag een nieuw ADO thuisshirt? Kijk dan gauw op de site van Azivo en kijk of de nieuwe Azivo zorgverzekering iets voor jouw is. Als zorgverzekeraar uit Den Haag heeft Azivo een mooie actie voor supporters van Den Haag. Alle nieuwe Azivo leden met een zorgverzekering krijgen als beloning voor het overstappen van zorgverzekering een ADO Den Haag thuisshirt cadeau.

Deze heeft een waarde van € 69,95. Maar als echte fan gaat het je gewoon om het shirt.

Extra voordeel voor ADO Supporters

Maar niet alleen profiteer je als nieuwe verzekerde van een gratis ADO shirt. Je krijgt ook nog eens een korting op de premie van de basisverzekering en de aanvullende verzekering. De korting op de basisverzekering is 5%. Bij de aanvullende verzekering komt de korting op 7%. Deze korting gelden ook voor je partner en kinderen die een zorgverzekering nemen.

Bij de aanvullende Azivo zorgverzekering heb je altijd een ruime vergoeding voor de tandartskosten.

Voorwaarden Gratis ADO Shirt

Je kan alleen dat gratis ADO shirt krijgen als je uiterlijk 31 december 2014 een nieuwe Azivo zorgverzekering hebt gesloten. De basisverzekering moet dan op 1 januari 2015 ingaan. Je kan niet van deze actie profiteren als je al eerder bij Azivo verzekerd was. Per zorgpolis kan je maar 1 gratis ADO shirt krijgen. De shirts worden voor 1 april 2015 verstuurd en staan op naam van de winnaar.

Bij weigering van een ADO shirt kun je geen vervangingswaarde vragen. Dan vervalt het shirt aan Menzis. Azivo geeft op de site aan dat de shirts leverbaar zijn in de maten S, M, L en XL. Er zijn geen kindermaten.

Lees meer over de Azivo zorgverzekering.

Bewaren