Goedkope zorgverzekering bij IZA Cura voor lagere inkomens

IZA Cura ZorgverzekeringDeze week maakt de VGZ groep bekend dat de gemeente Rotterdam een nieuw contract heeft gesloten met IZA Cura. Gezien het belang van goede gezondheid wil de gemeente dat ook de lagere inkomens kunnen kiezen voor een goede zorgverzekering. Daarover heeft de gemeente Rotterdam nu afspraken gemaakt met zorgverzekeraar IZA Cura. Dit contract is op 17 oktober getekend.

Hiermee is een uniek Rotterdampakket tot stand gekomen. Rotterdammers met een inkomen tot 130% van het wettelijk minimum inkomen kunnen profiteren van de voordelen van dit IZA Cura Rotterdampakket. Daarmee krijgen ze volgens het persbericht van VGZ een zeer complete zorgverzekering, met een brede dekking tegen een scherpe prijs. Daarbij ontvangen de verzekerden naast de maandelijkse premie geen rekening voor get eigen risico en de wettelijke eigen bijdrage.

En voor de laagste inkomens betaald de gemeente zelfs een deel van de premie van de zorgverzekering. Voorwaarde tot deelname aan deze unieke zorgverzekering is wel dat de verzekerde geen betalingsachterstand heeft bij de huidige zorgverzekering. Rotterdammers die willen overstappen naar deze IZA Cura verzekering kunnen dit doen vanaf 6 november. Dit kan door het invullen van een aanvraagformulier.

Het formulier kan op de internetsite van de verzekeraar worden gevonden of telefonisch worden aangevraagd.

Lees meer over de IZA zorgverzekering.

Bewaren