Gezinsactie IZA met activity trackers

IZA activity trackerOnder het mom van iedereen verdient net zo’n goede zorgverzekering als ik heeft IZA een actie lopen voor de zorgverzekering. Want als je nu een gezinslid aanmeldt voor een nieuwe IZA zorgverzekering maak je kans op één van de 100 activity trackers.

Dan profiteert ook uw gezinslid, partner of kinderen, ook van een scherpe premie et de collectiviteitskorting op de zorgpremie. Met de activity tracker kun je de bewegingsactiviteit bijhouden. Je kunt hem gebruiken als een horloge. De informatie kun je uitlezen met behulp van je computer of je mobiele telefoon. Deze tracker motiveert je om te gaan bewegen en helpt dus bij het gezonder leven. Het gaat om een activity tracker van Coolblue en heeft een waarde van € 89, inclusief btw.

Hoe werkt gezinsactie IZA?

Op de site van IZA staat een formulier dat je kan invullen. Voer de gegevens in van het gezinslid en dien het formulier in. IZA geeft aan dat prijswinnaars uiterlijk in maart 2015 bericht ontvangen. Je kunt tot en met 31 december aan deze actie meedoen.

De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Medewerkers van IZA kunnen niet deelnemen aan deze actie. Je kunt maar één keer aan deze actie deelnemen. Deelname aan deze actie is kosteloos. Zie de site van IZA voor een volledig overzicht van de actievoorwaarden.

Lees meer over de IZA Zorgverzekering.