Gelijke premie basisverzekering Zilveren Kruis Zorgverzekering

Zilveren Kruis ZorgverzekeringVandaag maakt zorgverzekeraar Zilveren Kruis bekend dat het de premie van de basisverzekering niet gaat aanpassen. Ook voor de zorgverzekering 2013 is de verzekerde 108,25 euro per maand kwijt. En ook de premie voor de tandartsverzekering blijft ongewijzigd. Bij de aanvullende verzekeringen zien we wel een premie aanpassing. Deze pakketten worden met 5% of 8% in premie verhoogd.

Bij Zilveren Kruis kan de verzekerde kiezen uit verschillende zorgpakketten. Dit zijn de Beter Af Selectief polis, Beter Af polis en de Beter Af Exclusief polis. Dit laatste pakket bestaat uit Beter Af Restitutie Polis en het Beter Af Exclusief Pakket ter waarde van € 10,-. Voor al deze pakketten kun je zelf de hoogte van het vrijwillig Eigen Risico aanpassen. Hoe hoger dit risico hoe lager de premie voor de zorgverzekering.

Overzicht van premies voor aanvullende zorgverzekering

Op de site van Zilveren Kruis wordt een helder overzicht gegeven van de premie voor de verschillende zorgverzekeringen. Ook kun je in een tabel makkelijk terugvinden welke premie je kwijt bent voor de verschillende aanvullende zorgverzekeringen. De leeftijd van de verzekerde en het aantal sterren van het aanvullende pakket bepalen de premie hoogte. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis de aanvullende verzekering en hebben gratis de tandarts dekking.
Bij Zilveren Kruis ook extra pakketten mogelijk
Naast de aanvullende verzekeringen kun je bij Zilveren Kruis ook nog kiezen uit een aantal extra zorgpakketten. Deze zijn afgestemd om de specifieke doelgroepen. Hierbij kan je kiezen uit de volgende pakketten:

  • Beter Af Sport pakket
  • Beter Af Fit pakket
  • Beter Af Vitaal Pakket
  • Beter Af Ziekenhuis Extra pakket.

Ook bij deze extra pakketten is de hoogte van de premie afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde. Zie de site van Zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor de details van de premies voor de zorgverzekering

Lees meer over de Zilveren Kruis zorgverzekering