De Friesland Zelf Bewust polis extra voordelig

Friesland zelf bewust polisDe Friesland zorgverzekeraar heeft een speciale zorgverzekering die extra voordelig is. De Zelf Bewust Polis is alleen beschikbaar in bepaalde provincies. Wanneer je woont in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland kun je profiteren van de scherpe premie van de Zelf Bewust Polis. Deze heb je al vanaf slechts € 68,75 per maand (met een maximaal vrijwillig eigen risico). Daarbij kies je voor de beste zorg in de regio. Deze zorgverzekering kun je niet sluiten als je in een ander provincie woont dan hierboven genoemd.

Zelf Bewust polis is natura polis

De Zelf Bewust polis is een basisverzekering speciaal voor de bewoners van de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Het gaat hier om een naturapolis. Daarbij kun je terecht bij de door de zorgverzekeraar gecontracteerde zorgverleners in de regio. Daarnaast kun je net als bij de gewone basis verzekering van de Friesland gratis gebruik maken van de services zoals Zorgwijzer voor het vinden van de beste zorg, de Declaratie App, het spaarprogramma Fan van Fit en de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen.

Voordelen van de Zelf Bewust polis

Op de site geeft De Friesland Zorgverzekeraar een korte opsomming van de voordelen van deze speciale zorgverzekering:

  • Scherpe premie vanaf € 68,75 per maand
  • Ruime keuzemogelijkheid uit goed bevonden zorgverleners
  • mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen
  • zorgzaken regelen via Mijn De Friesland
  • declareren via de Declaratie App

Korting op premie Zelf Bewust polis

De genoemde premie € 68,75 per maand voor deze basisverzekering is op basis van het maximale eigen risico. De korting door voor een vrijwillig eigen risico te kiezen is al in de premie verwerkt. Kies je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico, zal de premie per maand 22 euro hoger uitvallen en komt deze op € 90,75 per maand.